Referat serie 3 Borup IF - Hersom-Bjerregrav IF

Borup Serie 3 kom på pointtavlen, da holdet søndag i sæsonens første hjemmekamp mødte Hersom/Bjerregrav IF. På en veltrimmet bane vandt Borup velfortjent 2-1 efter en 1-0 føring ved pausen.

I kampens start hang Borups spil dog ikke for godt sammen. Spillet var præget af mange fejlafleveringer på trods af den gode bane. Det betød, at spillet bølgede lidt frem og tilbage, den første halve time uden større chancer til nogen af parterne.  

Efter en halv time kom forløsningen. Peter Lund blev kantet uden for feltet. Han tog selv frisparket, og sendte bolden flot og sikkert op i det korte målhjørne til føring på 1-0. Det løsnede op for spillet, og Borup var flere ved at komme igennem ved Magnus Dahl og hjemmebanedebuttanten Victor Holst Christensen. Det blev dog ved lige ved og næsten og chancerne løb ud i sandet. Hersom/Bjerregrav fik en stor chance lige inden pausen, men en uskarp Hersom/Bjerregrav angriber skovlede bolden over målet. 

I anden halvleg forsatte samme mønstre Borup havde bedst fast på spillet, uden det på nogen måde var prangende, Hersom/Bjerregrav levede på lange indkast og hjørnespark. I det 55. minut kom Borup på 2-0, da Magnus Dahl med et fint indlæg ind i feltet, fandt den spillende træner Svend Aage Christensen, der igen fandt en hel fri Frederik Hvid. Den chance lod Hvid ikke gå af sig, så bolden blev gelejdet ind i målet. 

Borup kom et par gange yderligere til chancer Peter Lund og Victor Holst Christensen, men en velspillende Hersom/Bjerregrav målmand og manglende præcision gjorde, at et yderligere mål, som kunne have sikret sig sejren, udeblev. 

I stedet for skete det der ikke måtte ske. Hersom/Bjerregrav udnyttede en af deres lange indkast og reducerede til 2-1 i det 70. minut. 

Resten af kampen blev en nervøs og usikker affære fra Borups side. Holdet fik sig dog kæmpet til en trods alt fortjent sejr på 2-1. En vigtig sejr i en pulje, som forventet ser ud til at blive uhyre tæt.

Frederik Hvid blev kåret som dagens spiller. 

Se flere billeder fra kampen på dette link. 

Se video af dagens mål på dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: