Borup IF serie 3 herrer hjemmekamp mod Rosendal lørdag kl. 1330

Velkommen på Borup stadion til trænere, spillere og tilskuere!

Borup skal lørdag møde IK Rosendal, der det sidste år har befundet sig i midten af serie 3, så der bliver kamp om pointen i dag for Borup IF. Dog kommer Borup med et noget bedre udgangspunkt end Rosendal, da Borup vandt 2-1 over Hersom/Bjerregrav i sidste weekend i en rigtig underholdende kamp, og Rosendal kommer med et nederlag på 2-6 til Nørager.

Borup sejrede i lokalopgør. Borup vandt 2-1 over Hersom/Bjerregrav i sidste weekend, hvor spillet ikke altid hang helt godt sammen og man manglede lige det sidste. Borup kæmpede og fightede til det sidste, og det endte så med de tre point, selvom man var under hårdt pres til sidst. Det var tre point som lunede på kontoen, så Borup kom på pointtavlen.

Truppen til i dag, må siges at være den bedste Borup kan stille lige pt. Christian Malik er tilbage i truppen i forhold til sidste weekend, dog er Lasse Braad gledet ud. Det vil også betyde at Borup meget gerne skulle hive de tre point i land!

Forventninger til kampen lørdag, må være at fortsætte den gode vilje og gejst fra sidste weekend, og håbe spillet hænger bedre sammen, så Borup kan trække sig sejrsrigt ud af opgøret. Sidste gang vi mødt Rosendal er helt tilbage i 2015, hvor Borup vandt begge opgør med 2-1, så den stime håber vi at vil fortsætte til dagen opgør, selvom det er lang tid siden.

Se holdopstilling på dette link. 

Borup IF ønsker hermed go’ kamp

Annoncesponsor for dette opslag er: