Referat jyllandsserie kvinder Aalborg Chang - SUB09

Aalborg Chang - SUB 09   3-2 (1-1)

44.min. 1-1. Ida Velling (Sara Just)

71.min. 1-2. Ida Velling (Sara Just)

Mandagens nederlag i Chang gjorde ondt - meget ondt!

Før sæsonen var målsætningen top-3 og nedrykning var ikke et tema. Virkeligheden er dog helt anderledes og snakken om nedrykningsspøgelset og de mørke skyer er begyndt at brede sig. Jovist er der mange point at spille om endnu, men rebet strammer til og der skal snart point på kontoen.

Man kan snakke om uheld og et bundholds lod, men held og dygtighed følges ofte ad. De personlige fejl er desværre for mange lige pt. og så mangler vi kynisme og dygtighed i afgørende situationer.

Kampen i Chang var ingen undtagelse.

Tre gange tidligere i dette år har vi spillet Chang ud af brættet, og da vi kom på 2-1 med 20 minutter igen og i rimelig kontrol, lugtede det af 3 points. Men på to mål bl.a. et straffespark stod vi som det tabende hold, da kampen blev fløjtet af. En kæmpe skuffelse og meget frustrerende for os alle.

Changs tre scoringer var nærmest rene foræringer, mens vores scoringer begge blev sat ind af Ida Velling på Sara Justs energiske forarbejde.

Ida Velling blev efterfølgende fortjent kampens spiller.

Heldigvis har ugens træning været præget af en god stemning og indstilling på at vende bøtten. Troen på sejr kan mærkes, og den skal helst komme på lørdag i Låstrup imod Holtet kl.14.

/Kristian Dam Kjær

Arkivfoto: Forsvaret på plads. 

Annoncesponsor for dette opslag er: