Borup IF serie 3 herrer får efterårspræmiere i aften

Foto fra Fjends Cup efter sejren 6-2 i kampen mod Feldborg/Haderup.

Efter serie 4’s tyvstart i torsdags skal serie 3 nu ud i efterårspremieren. Det sker onsdag den 15. august, når vores herrer tager på besøg i Hobro. Der er udsigt til en på papiret vanskelig kamp, hvor vores serie 4 hold sidste år var i pulje med Hobro, der sluttede puljen med en suveræn oprykning, og også viste spil, som helt klar var til at være i toppen af serie 3. 

Borup har jo været med i Fjends Cup, hvor resultaterne og spillet var uhyre svingende. 2 sejre og 2 nederlag, hvor det var skuffende, at man i den 3. kampe mod Vridsted lagde en periode med 0-0 til at komme i semifinalen. Men endte med at tabe og dermed blev skubbet ned i en kamp om 7/8 plads kampen. En kamp som dog blev vundet.

Siden foråret er der sket en del ændringer i truppen. På minus siden er desværre brøderne Victor og Oliver Lytzen forladt klubben for at spille i Gedsted/Fjelsø, det er man meget ked af, men siger held og lykke, og håber man en dag igen ser dem i den gule trøje igen.

Dertil kommer, at sidste års topscorer Mikkel L Larsen stadigvæk skadet, sammen med målmand Christian Mønsted. 

På plussiden er der også nyt at berette. Holdet har fået tilgang af den tidligere Skals Målmand Ruben Pedersen, en spiller man bestemt håber vil styrke holdet med sin rutine. Så har man fået en spændende offensiv tilgang i den tidligere FK Viborg spiller Magnus Dahl. Endelig er tvillingerne Johan og Magnus Nielsen færdig med at gå på efterskole, så de kan nu være en fast del af holdet. Dertil kommer, at Christian Malik, der var væk næsten hele foråret er blevet klar. 

Den stærke forsvarsspiller Jakob Lyngsøe meldes desuden stærkt på vej tilbage efter sin korsbåndskade, men Jakob bliver ikke kastet for løverne endnu. Til første kamp er Århusianerne Mathias Kristiansen og Lars Tougaard med i truppen. Så alt i alt er det en stærkt trup Niels Klausen stiller med til efterårets første kamp. 

Annoncesponsor for dette opslag er: