Husk borgermøde i Låstrup i aften kl. 1830

Tirsdag den 3. oktober arrangeres der borgermøde i Låstrup Forsamlingshus. Anledningen er projektet ”Områdefornyelse i Fjordklyngen”, der denne aften tager sit udgangspunkt i et borgermøde i Låstrup. Borgerne i Låstrup opfordres til at møde op og give deres bidrag og ønsker til fornyelse i bred forstand. Ikke blot inden for bygrænsen i Låstrup, men også i oplandet mellem de 6 byer i Fjordklyngen.

Låstrup Lokalråd besluttede efter vores titel som ”Årets Lokalområde” i 2014, at dele af de 50.000,- kroner skulle bruges på en ny borgerplan til erstatning for den borgerplan, der blev udarbejdet for Låstrup i 2004. En borgerplan indeholder kortlægning af beboernes ønsker og visioner for fremtiden. Da arbejdet med at sætte områdefornyelse af Fjordklyngen i gang, indeholder nogenlunde samme elementer, som en ny borgerplan ville have gjort, har Låstrup Lokalråd besluttet at bruge projektet som erstatning for en helt ny borgerplan for Låstrup.

Låstrup Lokalråd står som arrangør af borgermødet og sponserer gratis pølsebord med hjemmebagte brød og boller bagt af frivillige i Låstrup.

Aftenens program er:

1830-1930         Oplæg og præsentation af projekt ”Områdefornyelse i Fjordklyngen” ved konsulentfirmaet LAPland og projektlederen fra Viborg Kommune.

1930-2000         Spisning af boller, brød og pålægsbord.

2000-2030         Udveksling af idéer til projekter og ønsker fra borgerne ved de enkelte borde i salen.

2030-2100         Opsamling, præsentation og afrunding.

Efter denne aften sendes alle vores ønsker og tanker til projektgruppen, der arbejder videre med materialet. Låstrup Lokalråd opsamler materialet, så vi selv får registreret aftenens ønsker og planer til videre bearbejdning, hvis ikke ønskerne kommer med i projektet om områdefornyelse.

Låstrup Lokalråd opfordrer alle til at møde op og give sit bidrag til processen, så vi forhåbentlig kan få et lige så godt resultat, som det var tilfældet i 2004, hvor den forrige borgerplan blev udarbejdet.

Som inspiration kan den tidligere borgerplan lanceret i 2005 ses på dette link.