Flot opbakning til Borup IF og SUB09 afslutning

Lørdag den 11. november holder Borup Idrætsforening og SUB09 fælles fodboldafslutning i Låstrup Forsamlingshus. 84 tilmeldte deltagere vidner om god opbakning til fodbolden i lokalområdet. 

Damerne i SUB09 deltager hvert andet år i Ulbjerg IF og hvert andet år i Borup IF. I år er det således Borups tur til at arrangere damernes afslutning. Hele 28 af de 82 tilmeldte deltagere er fra dameholdet, så virkelig flot opbakning fra både herrer og damer. 

Ved afslutningsfesten uddeles diverse pokaler for f.eks. Årets Spiller, Årets Træningsflid, Årets Engtramper og endelig uddeles Årets BIF'er. Desuden udveksles der anekdoter og gives skulderklap for vel udførte præstationer. En rigtig festaften for fodbolden. 

Skulle der være en enkelt, der endnu ikke har tilmeldt sig festen, så er der selvfølgelig fortsat mulighed for at komme med. Giv Morten et kald på 41783523, hvis nogen skulle føle sig tiltrukket. Der er jo aldrig noget, der er for sent i Borup IF. 

Se omtale af sidste års afslutningsfest på dette link. 

Årets BIF'er 2016 overrakt til Thomas Mikkelsen af Årets BIF'er 2015, Kurt Elkjær. Det er således Thomas Mikkelsen, der i år udnævner Årets BIF'er 2017.