Årets BIF-er 2017

 

Preben Mortensen fik overrakt vandrepokalen af sidste års titelindehaver, Thomas Mikkelsen. 

Årets BIF’er:

I forbindelse med afslutningsfesten i Borup Idrætsforening blev titlen som Årets BIF’er 2017 udnævnt af sidste års BIF’er Thomas Mikkelsen. Det er hvert år den siddende Årets BIF’er, der suverænt udnævner en ny mand på posten, således også i 2017.

Thomas Mikkelsen oplyste, at det havde været enormt svært at udvælge én af Borup Idrætsforenings rigtig mange frivillige hjælpere frem for de øvrige. Hver enkelt hjælper er jo kun en lille brik i det store puslespil, som en idrætsforening består af.

Han havde selv været rigtig stolt over sidste år at få den ærefulde titel som Årets BIF’er. Han havde fået mange gode tilkendegivelser efter udnævnelsen, og det var rart, at få at vide, at der bliver sat pris på det frivillige arbejde. Derfor er han også rigtig stolt over at kunne give den oplevelse videre til en anden person, som i rigtig mange år har gjort et kæmpe arbejde for Borup Idrætsforening.

Siden sidste års udnævnelse har Thomas spejdet efter den heldige frivillige hjælper, som han skulle give titlen videre til. Thomas oplyste, at han er stolt over det, som han har set. Der har været glimt i øjet overalt, der har været et sammenhold, som sjældent er set, og det har ikke skortet på hjælpere, der ikke har været bange for at tage en frivillig tørn. Samtidig med, at det frivillige arbejde skaber venskaber, er det også stærkt vanedannende, at være en del af teamet.

Han oplyste, at den nye årets BIF-er altid har altid er til stede, når der er arbejdsdage og brug for en hjælpende hånd. Han gjorde en kæmpe indsats i forbindelse med ombygningen af omklædningsrummene sidste vinter. Han er ofte til stede i Borup-kiosken på Viborg Stadion. Han er træner for et af klubbens ungdomshold, har selv spillet fodbold i klubben siden han var barn og har været en del af Borup Idrætsforening i over 40 år. Den nye årets BIF-er har tillige gjort en stor indsats i ungdomssamarbejdet SUB88.

Den ærefulde titel gik i 2017 til Preben Mortensen, der til stående klapsalver fik overrakt vandrepokalen fra Thomas.

Kæmpe tillykke til Preben

Annoncesponsor for dette opslag er: