Sidste hånd på værket i projekt ombygning

Jørgen Nielsen og Søren Jensen har brugt søndagen og mandag formiddag på at fylde silikone i fugerne langs gulvet i begge omklædningsrum i Borup Idrætsforenings klubhus. Jørgen Nielsen er én af de personer, der sammen med rigtig mange andre har brugt rigtig mange timer på at renovere de 2 ældste omklædningsrum i klubhuset i Låstrup. 

Med de sidste fuger er det nu muligt at tage omklædningsrummene i brug, og de 2 omklædningsrum har da også været savnet i de sidste par uger, hvor der rigtig er kommet gang i træningskampene. Første officielle brug af omklædningsrummene bliver lørdag den 8. marts, hvor både SUB09 kvinderne i kvindeserien og herrerne i serie 3 spiller hjemmekampe i Låstrup. Andre vil nok tyvstarte på at bruge rummene, da de nu er klar til det. 

Eneste hængeparti er nu at lægge fliser på området under halvtaget uden for de 2 omklædningsrum. Dette arbejde har afventet en frostfri periode, så de vil blive lagt i nærmeste fremtid. 

Gulvet er sænket og der er kommet gulvvarme over det hele. Med den øgede lofthøjde virker rummene større, mere indbydende og lyse. Der er nye fliser og inventar. Spillerne i Borup Idrætsforening glæder sig derfor over at kunne tage de 2 nyrenoverede omklædningsrum i brug her til forårssæsonen. 

Tak til de rigtig mange frivillige hjælper og håndværkere, som har gjort et kæmpe arbejde for at vi kan tilbyde vores medlemmer og gæster gode faciliteter i vores klubhus. 

 

Det kræver snilde og gode armkræfter at klemme silikonefuger i hjørner mellem gulv og væg.

Jørgen Nielsen fanget i en tiltrængt pause på sidstedagen af ombygningen.

Her Omklædning 1 med nye fliser, nymalede vægge og nye knager og bænke. 

Omklædning 1

 

Billeder fra Omklædning 2. 

Annoncesponsor for dette opslag er: