Referat Borup IF - Løgstrup IF træningskamp

Efter en endt træningslejr i Skjern, hvor der blev spillet tre fodboldkampe og holdt en masse socialt samvær, var det tid til at finde tilbage til det gode spil, som ikke rigtig kom frem i Skjern, på nær den 1.halvleg mod Skjern fredag aften.

Denne lørdag bød på et lokal opgør på Borup stadion mod Løgstrup serie 2. Det skulle vise sig at være en kamp so,m var delt i to, bogstaveligt talt, da vinden spillede en stor rolle i kampen.

Angående startopstillingen var der to Københavnere, der havde taget en turen hjem fra djævleøen, for at spille i den gule trøje igen. Herrerne var Mads Tovgaard og Nicklas Thorsager, som begge to gjorde en fin figur, men en kasse fra hver, kunne vi nok godt have forlangt, men det vender vi tilbage til.

En anden kending, der var tilbage på førsteholdet, var såmænd Kaare Elkjær i målet, da Christian Mønsted var på ferie. Han gjorde det fint i de situationer han kom i, og holdt sit andet clean sheet ud af to mulige for førsteholdet, så det må siges at være godkendt.

Løgstrup startede med vinden i ryggen og det kunne tydeligt ses. Borup var presset rigtig meget i bund i kampen 1. halvleg. Borup kunne ikke rigtig få spillet til at hænge sammen, og når spillerne prøvede at losse den ud af eget felt, dumpede den næsten ned foran fødderne igen. Forsvaret og den ”nye” målmand Kaare Elkjær holdte dog stand halvlegen ud, selvom Løgstrup kom frem til en del chancer, men ikke sådan rigtig, at man tænker de skulle være foran ved pausen. Borup kom da også til chancer, men ikke nogen af nævneværdig betydning i 1. halvleg. 1. halvleg sluttede med et gult kort til Mike Lybæk, da han tog en for holdet og stoppede en Løgstrup kontra, som kunne have udviklet sig til mål. Så ved pausen stod der 0-0.

Nu var det så Borup til at presse Løgstrup i bund, da vi fik medvind i 2. halvleg. Borup afventede lige de første 7-8 min. til de blev fuldtallige, men derfra var der dømt angrebsfodbold. Først blev Christian Malik spillet fri midt foran mål, men han fik slet ikke et ordentligt træf på bolden, til stor ærgrelse for ham og holdet. Derefter havde Nicklas Thorsager et par 100% chancer, som han normalt ville have scoret på. Men banen var ikke med ham, da han havde rundet Løgstrup keeperen, var knopperne på støvlerne ikke lange nok i den noget smattede bane, for Nicklas gled, selvom bolden bare skulle trilles i et tomt mål.

Spillet for Borup blev også bedre, og til tider så det rigtig godt ud, da det gav noget mere ro med medvinden i ryggen.

Slutresultatet forblev derfor 0-0, hvor Borup efter kampen havde den klare overbevisning om, at de skulle have vundet, hvis man opgjorde kampen i store chancer, men ind ville bolden bare ikke.

Sidste træningskamp inden turneringsstart bliver også spillet på Borup stadion. Lørdag d.25/3/2017 kl.14.00, hvor Borup tager imod Viborg FF. Vejrudsigten ser god ud, så tag en tur på Borup stadion, og se herrerne i deres sidste test, inden det går løs mod Stoholm d.1 april