Forårspræmiere for Borup IF serie 3 herrer

Lørdag den 1. april tager Borup IF serie 3 herrer hul på forårssæsonen på udebane i Stoholm kl. 1330. Herrerne er sat op til en god sæson. Først med træningslejr i Skjern og sidenhen med 3 træningskampe. Nu bliver det rart at få taget hul på de betydende kampe, hvor vinterens og forårets forberedelser skal vise deres værd.

Forårssæsonen byder samtidig på nye spændende tiltag. De lokale serie 3 hold har aftalt, at spille en Serie 3 dynamitpulje, hvor der sideløbende med DBU turneringen spilles om point til en lokal dynamitpulje. Holdene er Mønsted IF, Sparkær IF, Stoholm IF og Borup IF: I alle indbyrdes kampe tælles der point til dynamitpuljen. Nærmere bestemt er det de hold fra puljen, der sidste år deltog i Fjends Cup i Sparkær, hvor Borup IF jo som bekendt løb med finalesejren.

En sejr i de indbyrdes kampe giver 3 point til dynamitregnskabet. Spiller holdene uafgjort giver det 1 point, men ud over det, spiller holdene videre i en straffesparkkonkurrence, hvor vinderen får yderligere 1 point. Formålet er selvfølgelig at øge interessen for kampene i den meget lokale pulje i serie 3. Borup IF håber, at rigtig mange af vores lokale fodboldinteresserede vil følge vores drenge, når de spiller mod vores naboklubber på udebane.

Ud over at øge interessen for fodbolden i serie 3, har initiativtageren fra Stoholm et socialt mål med dynamitpuljen. Derfor giver taberen af de indbyrdes kampe efter kampen en kasse øl til fælles deling mellem de 2 hold. Desuden kåres kampens spiller fra hvert af de 2 hold. Træneren fra modsatte hold udpeger den spiller blandt modstanderne, der har gjort det bedst i kampen.

Når alle 12 indbyrdes kampe er spillet i foråret udråbes vinderen, der ud over æren får et gavekort til Zwei Grosse Bier Bar i Skive. Gavekortet har en værdi på 5.000 kroner. Zwei Grosse Bier Bar har desuden udlovet spillerpræmier for 2.500, Ulbjerg Fodboldgolf har udlovet et gavekort på 2.000 kroner til andenpladsen i puljen og desuden 6 gavekort af 300 kroner til spillerpræmier. Flere sponsorer har mulighed for at få deres navne og logoer luftet, for der arbejdes fortsat på at få yderligere sponsorer på banen.

Ud over nævnte hold fra vores vestlige opland, er der andre lokale hold i puljen, der tæller Hersom/Bjerregrav IF, Viborg Nørremarken og Sønder Rind/Vinkel IF. Foråret byder på masser af fodbold i en meget lokal serie 3 pulje, hvor der forhåbentlig bliver kamp om pointene med gode fodboldoplevelser til følge. Det bliver spændende at se, hvem der kommer bedste fra land, når bolden trilles over grønsværen, og vi er selvfølgelig fortrøstningsfulde for vores unge drenges kommende kampe.

Som et lille kuriosum har spillefirmaet Nordicbet forsøgt at sætte odds på puljens hold. Sjovt at se, hvordan holdene i puljen rangeres med øjne udefra. Oddsene er som følger:

Stoholm IF                                    3,70

Sparkær IF                                    4,65

Hersom-Bjerregrav IF                     5,40

Borup IF                                         5,85

Mønsted IF                                     6,35

Viborg Nørremarken                      10,00

Sønder Rind-Vinkel IF                    17,00

Borup IF håber på god opbakning til vores drenge. Første gang lørdag den 1. april kl. 1330 i Stoholm. Serie 5 herrerne har sæsonpræmiere mandag aften kl. 1845 mod Kvik. Kampen spilles i Kvik.

Følg stillingen i den lokale serie 3 dynamitpulje på dette link.