Anmeldelse af Byfesten i Låstrup 2017

 (Anmeldelse skrevet af Lena Nielsen)

VI BAD BARE GUDERNE OM GODT VEJR.

Og hvad skete der.

Årets sommerfest skulle vanen tro finde sted i uge 26. De dystre vejrudsigter blev flittigt studeret. Det så ikke godt ud. Først på ugen nogenlunde. Lidt lave temperaturer, men det var til at leve med. Sidst på ugen varslede de regn i rå mængder - måske krydret med torden og lynild.

Mandag forløb helt efter forskrifterne. Efter en meget flot kirkekoncert, hvor hver en plads var besat, var planen, at den efterfølgende kaffe skulle indtages i Engparken. Det blev flyttet til teltet. Og sikke dog et flot telt. Tillykke med det.

Der var kaffe og mange forskellige slags hjemmebagte kager. Indtægterne gik til en italienstur for SUB. Og vi støttede, og vi støttede

Tirsdag og onsdag var som varslet af vejrguderne. Egentlig ikke så ringe. Alle aktiviteterne blev afholdt i tørvejr.

Torsdag skulle syndfloden starte. Og der var bilorienteringsløb. Hvor synd. Nu kommer der ikke ret mange biler med, sagde vi til hinanden. Sidste år slog vi jo rekord med 30 tilmeldte biler. Regntøj og spritnye gummistøvler blev indkøbt. Så var vi klar. Mens vi ventede på regnen, sled vi os igennem posterne. Både de levende og de døde. Vejret. Det blev bedre og bedre. Da vi endelig nåede op i teltet til den traditionelle grillaften, havde vi ikke fået en dråbe regn. 32 biler var ude og køre, og Vestergård vandt.

Fredag var der stor spil i forsamlingshuset med over 100 præmier. Mange sponsoreret af de handlende i området. Hviid råbte en masse numre op. Bare ikke de rigtige.

Biksemaden i teltet blev også rost. Blev der mon strikket i hjørnet??????

Rafleturneringen blev afholdt. Peter Lund vandt. Altså den unge.

Lørdag morgen var der vanen tro kaffe og rundstykker i teltet. Alle var mødt frem i det gode vejr. De to gæve kvinder Lilly og Agnete svigtede heller ikke denne gang. De har gennem alle årerne støttet Borup IF, og det bliver de ved med. Imponerende.

Så til farmerturneringen. Igen havde alle gjort en mase ud af kostumerne til den store indmarch anført af Anders Christian. Morten havde fint styr på tropperne til

alle konkurrencerne. Vi nød synet, mens vi drak en kold fadøl. Der var nemlig vejr til det. Ja, Niels Jørgen gik da rundt og efterlyste solcreme til bette fyr.

Hvis aftenfesten var lige så vellykket som resten af ugen, har de haft et brag af en fest.

Alt dette kommer jo ikke af sig selv. En stor tak til festudvalget for det store arbejde, de igen har præsteret. De har arrangeret, koordineret, serviceret. Alt foregik med smil på læben. Tør slet ikke tænke på det store forarbejde, de har haft. TAK for endnu en god sommerfest.

Anmeldelse skrevet af Lena Nielsen

Skulle andre have ris, ros og gode idéer til byfesten næste år, så hører Byfestudvalget og Bestyrelsen for Borup IF gerne fra dig. Skriv evt. på info@borupif.dk

Se opsummering af byfesten på dette link. 

Se også artikel i Viborg Folkeblad på dette link. 

Annoncesponsor for dette link er: