Vellykket høstfest i Låstrup

Årets flotte høstkrans bunder af Majbritt og Sonja

Lørdag den 17. september var der traditionen tro høstfest i Låstrup Forsamlingshus. 88 feststemte gæster havde sat hinanden møde for at fejre, at høsten er bjerget. Eller det var i hvert fald det, der blev anvendt som anledning til at holde en fest.

Reelt viste det sig, at kun 3 af deltagerne er selvstændige landmænd, men det afholdt ikke deltagerne fra at fejre høsten, for alle er på den ene eller anden måde relateret til landbruget. Arne Gejl holdt årets høsttale og kunne remse en lang liste af forskellige erhverv, der dels har deres udkomme fra landbruget.

Majbritt Skovgaard Møller og Sonja Jensen havde bundet årets flotte høstkrans, der først blev beundret til høstfesten for søndag at være med til årets høstgudstjeneste i Låstrup Kirke for til sidst at blive lagt på flyvergraven på Låstrup Kirkegaard.

Aftenen bød på sild og smørrebrød skyllet ned med velskænket Hancock fadøl. Efter middagen spillede discjockey Per Stisen op til dans, så gæsterne kunne få sig en svingom.

Den siddende komite havde taget et ekstra år, da de i 2015 skulle udleve en drøm om at holde en Oktoberfest, og nu ville de tage festen tilbage til en høstfest igen. Det blev ikke nødvendigt at udpege en ny komite for 3 par meldte sig selv som arrangør af høstfesten i 2017. Det var Charlotte og Carsten Kuhr, Jeanette og Torben Larsen, samt Birthe og Erik Hvid.

Tak til Mikkel og Rasmus for velvillig hjælp i baren og tak til Ane, Magnus, Johan og Jacob for en kæmpe hjælp i køkkenet og med oprydning. 

Se billeder fra feste på dette link.