Referat SUB09 - Vorup

Foto af SUB09 holdet fra "Jysk Serie Fodbold"

Arkivfoto fra SUB09 oprykning til Kvindeserie Vest

SUB09 - Vorup FB

0-1 (2 min)

1-1 Leah Sørensen (27 min)

1-2 (32 min)

2-2 Leah Sørensen - assist: Charlotte Kjølhede (90 min)

I en forrygende kulisse med masser af tilskuere og fremragende fodboldvejr, så var der dækket op til højbords i denne lækkerbisken af en kvindeseriekamp. Til dagens kamp var der reporter til stede fra Jysk fodbold, der på facebook kommer med sit helt eget objektive referat af kampen. Vores referat er ganske vist farvet lyseblå og sort, men i dag var der stor grund til at kippe med SUB-flaget!

Det ender ellers med en ordentlig dukkert fra start, da en høj bold fuldstændig snyder vor back. Det giver desværre en kontramulighed som fra kanten af feltet bliver lagt hen over Line i en blød bue. Ikke ligefrem den start vi havde håbet på. For efter lidt tilvænning til vores modstander, så begyndte vi virkelig at spille flot offensiv fodbold. Bolden blev broderet rundt på banen og der blev virkelig vist tillid til hinanden. Det gav flere gode tilbud og efter små 25 minutter har vi første store chance. En stikning i højre siden bliver lagt skråt tilbage til Leah som desværre rammer en mand lige foran mål. Heldigvis skal vi ikke vente på at kippe med flaget og slå hænderne sammen i takt. For en erobring højt på banen giver en mulighed til Leah som igen viser eminente driblekundskaber. Hun rykker 3-4 mand rundt i karrusellen inden hun med venstrepoten smadrer den i langt hjørne. Et fantastisk mål!

Det var som om vi stillede os tilfreds med dette og derfor gav plads til Vorup. De er hamrende farlige på hjørne og desværre blev det også her de scorer deres andet mål. En flot bold bliver sendt indover, inden deres spiller leger supermand og svæver længe i luften, inden hun sender den i kassen. Heldigvis holder vi fast i spillet offensivt og producerer mange gode muligheder der er lige ved og næsten. Kort før pausen kommer største mulighed da sender Ida en knivskarp bold tværs gennem deres midterforsvar, som Kathrine desværre sender tæt forbi stolpen. 

I pausen bliver der kørt en ladvogn ind med roser til pigerne for en fremragende gang fodbold og vi håber spillet fortsætter i 2. halvleg. Det lykkedes til dels. Bolden sidder nogle gange fast med lærerens tyggegummi til vores fødder og mange bolde bliver tabt i driblingernes blindgyder. Vi er heldige med ikke at blive straffet i en omstilling pga. et meget vaks og vågent forsvar som virkelig fik vist deres råstyrke frem. 

Ca. halvvejs i 2. halvleg er vi mere end heldige med ikke at komme yderligere bagud da en hammer fra lang afstand kysser indersiden af stolpen og går ud igen. 

Det er som om vi vågner lidt og begynder at spille sammen som et hold igen. Der bliver skabt flere gode muligheder og man har hele tiden fornemmelsen for et mål der lurer rundt om hjørnet. Først har Sara Poulsen i 2 omgange en god mulighed og ganske kort senere er hun igen igennem i højresiden og bolden lægges skråt tilbage uden vi kommer først på bolden. 

Kort før slutfløjt - så sker det. Ida og Sara er mere vaks end en Ferrari og sætter et frispark hurtigt igang. Charlotte Kjølhede modtager bolden, vender ekvilibristisk og serverer en bold af en anden verden der flænser deres midterforsvar fuldstændig fra hinanden. Leah timer løbet perfekt og køligt udplacerer hun deres keeper til stillingen 2-2. Høj høj klasse og sjældent ses så flotte mål i kvindefodbold. 

Den stilling holder til ende og vi får fortjent 1 point med fra kampen. Med lidt held og større tålmodighed når vi havde bolden, så tror vi også på, at vi havde taget alle tre points. 

Når det er sagt, så var det måske den bedste kamp vi har spillet offensivt siden oprykningskampen på hjemmebane mod Als for snart et år siden. Kan vi bygge videre på denne offensive spillestil, så venter der flere points og venter til vores herlige piger!

Dagens spiller: Charlotte "Eriksen" Kjølhede

Vi har vores helt egen Christian Eriksen i SUB. Hun er blevet mor for 2. gang for bare et par måneder siden og hun bliver skarpere og skarpere. Hun viser eminent overblik og tager utrolig mange kloge løb og serverer den ene guldbold efter den anden til sin medspillere. Hun skabte masser af plads, var farlig selv og var nærmest scenemester i det offensive spil. I hvert fald var det fuldt fortjent at Charlotte fik stemmerne i dagens kamp!

Referat: Lars Løvig 

Se referat og billeder fra kampen hos Jysk Serie Fodbold på dette link.