Fodboldstævne for de yngste i Borup

SUB88 spillerne i U8 rækken gik i infight med modstanderne fra Houlkær

 

DGI Cup i Borup IF

Søndag den 11. september afholdt Borup Idrætsforening DGI Cup for syvende gang. DGI Cup er et fodboldstævne for fodboldspillere op til 9 år. De yngste deltagere var i år en spiller fra hjemmeholdet Borup på kun 2 år, så aldersspændet var stort, og det var det faglige niveau selvfølgelig også.  Mange hold fra Borup og de omkring liggende klubber var med, men der deltog også hold så langt fra som Silkeborg og Herning.

Alle fodboldkampe foregik på oppustelige fodboldbaner i forskellige størrelser, alt efter fodboldspillernes alder. De yngste spillede efter 3 mands regler på en mindre bane og de ældste efter 4 mands regler med målmand på en lidt større bane. Alle hold spillede 4 intensive kampe á 9 minutter. Kampene på de oppustelige fodboldbaner er ekstra intensive, da bolden sjældent ryger uden for banen, og derfor er de næsten kun pauser, når der scores mål.

Borup Idrætsforening stod klar med 30 frivillige i alderen fra 10 op til vokseb til at servicere de mange deltagere i stævnet. Borup Idrætsforening stiller med dommere eller baneledere, som det hedder i de rækker. Her var det idrætsforeningens helt unge fodboldspillere, der stillede op. De yngste spillere stod klar til at hjælpe med salg af slik, drikkevarer og sandwich, mens de voksne måtte arrangere mad, sidde ved stævnebord, opstille baner mv.

Klubbens helt unge hjælpere, som netop er blevet for gamle til at deltage i stævnet, stod også klar til at hjælpe. De havde æren af at være med til at overrække guldmedaljer til fodboldspillerne.

Mange takkede for gode fodboldoplevelser, og spillerne så særdeles tilfredse ud, da de med en guldmedalje om halsen kunne tage hjem fra stævnet efter et par gode timer i Låstrup.

Borup IF og DGI takker de mange deltagere og frivillige hjælpere for støtten til vores stævne.

Købmand Lund i Skals takkes for den dejlige frugt, der gratis blev udleveret til dagens deltagere. Husk at støtte vores sponsorer. De støtter os. 

 

Stævne på oppustelige fodboldbaner og Borup IFs yngre frivillige hjælpere

 

Stemningsbilleder med glade fodboldspillere med en velfortjent guldmedalje om halsen

Nogle af de frivillige efter dagens stævne og oprydning

Se billeder fra dagen på dette link.

Se holdbilleder fra de deltagende hold på dette link.