Drømmekage fra SUB09

Arkivfoto af Tessa Vadsholt taget i 2015 af Elkurt

Opskrift: Drømmekage fra SUB

Denne opskrift på den lækre drømmekage fra SUB har været efterspurgt igennem længere tid. Det er tid til at hive den frem i dagens lys i dagens anledning.

Ingredienser:

12 liter vand

4 müslibars

14 gæve piwer

2 mål

En bunke kridt lagt i mønstre en matematiklærer frydes over

1 dl held

4 spsk.beton

100 g vilje og råstyrke 

5 dl spilintelligens.

1 lang tå

1 sukkerbold

7 tsk luftakrobatik

en knivspids mørk og/eller halvdøv træner (en kombination er også et fremragende mix)

Opstil først de to mål over for hinanden med ca. 90 meters afstand. Placér sirligt kridtstreger i et rektangulært mønster omkring og placér her på banen 11 af de 14 gæve piwer. Bland de 4 spsk beton med vand og opbyg et betonforsvar. Denne del kan gøres på mange måder, men 4 kløgtige, forudseende piwer med guns i både arme og ben, der ikke er bange for at gå i en duel, er klart at foretrække. Sæt dem foran en lynsnar keeper der er et levende plankeværk - og langt mere effektiv som keepersweeper end swiffer er til at rense gulve.

Tilfør herefter 100 g vilje og råstyrke til de 5 forreste midtbane og angrebsspillere. Lad dem være boldkyndige, fremragende til at erobre bolde og tilsæt 5 dl spilintelligens.

Du kan med fordel udskifte 3 gæve piwer undervejs i processen. De kan ofte tilføre lidt nyt krydderi til den i forvejen fremragende opskrift. 

Når ingredienserne er blandet sammen så sæt den i solovnen i ca. 21 grader i 45 minutter. Tag herefter kagen ud i 5 minutter, tilsæt ny energi i form af múslibars og sæt dem derefter ind på banen igen. Vent 5 minutter og betragt herefter den gæve viking Kathrine Møller okse igennem venstresiden af banen og serve en smuk hård bold til Sara som efter et par træk prikker den i kassen med den lange tå. 

Du kan her med fordel smile og se til mens kagen bager videre. Efter ca. 80 minutter ser du igen til kagen og betragter de lækkerier der sætter modstanderen under pres. Fra det ene hjørne af kagen serveres en smuk sukkerbold fra Sara Poulsen ind foran mål, hvor de 7 tsk luftakrobatik kommer til sin ret. De ses ved Leah Sørensen der placerer pandebrasken på bolden og sender den i kassen. 

Efter 90 minutters bagetid i solen, så ringer alarmen og du kan tage kagen ud. 

Du kan med fordel lade den køle af et par minutter og herefter tilføre glasur efter egen smag. Sejrssangglasur er meget yndet på denne kage og fortjent 

NOTE: Denne kage kan kun nydes når piwerne performer på banen i det sirligt opsatte kampprogram fra DBU.

Kommentarer er naturligvis mere end velkomne til denne fantastiske drømmekage fra SUB. :)

 

"tilskuere på Låstrup stadion" - Synes godt om (y) 

Comment - Lars Løvig:

Det var på alle måder en fuldstændig forrygende kamp vi var vidner til på Låstrup stadion. Vi bestemmer begivenhederne helt fantastisk på banen i dag og tvinger modstanderne til at spille dårligere end de er. Vi får dem til at spille med de lange bolde, da vi lukker dem fremragende ned hele vejen igennem kæderne.

De to mål er fuldt fortjente og eminente på hver sin måde. Kathrine Bach Møllers indlæg på 1. mål kommer hårdt og gør at målmanden må halvcleare og Sara er klar på riposten. Nr. 2 på hjørnespark fra Sara Poulsen til Leah Sørensen får det til at se så let og ubesværet ud at score mål.

Det var fuldt fortjent med de 3 points i dag og det var måske vores absolut bedste kamp i år. Der har virkelig været mange parametre vi har udviklet os på i de sidste 4 kampe og vi er blevet rigtig svære at slå fordi hver enkelt kender sin rolle på holdet. Nu ser vi frem mod 6 pointskampen mod Vejgaard næste søndag.

Dagens spiller var i øvrigt Tessa "Ramos" Vadsholt. Hun var fremragende defensivt og fik fuldstændig lukket i. Hun brugte hendes fysik med stor kløgt og med hendes elegante boldteknik formåede hun altid at skabe ro omkring sig når hun modtog bolden og sendte den videre. En fremragende kamp af hende.

Kampfakta:

SUB09 - Aalborg Freja 2-0 (0-0)

1-0 Sara Poulsen (50 min)

2-0 Leah Sørensen (80 min)

Advarsel til Aalborg Freja i det 55. minut.

Referant: Lars Løvig