Støt SUB09 pigerne i hjemmekampen søndag

Holdfoto fra Jysk Serie Fodbold af Kvindeserieholdet. 

Se, udskriv og del kampprogram for kampen på dette link. 

Kvindernes trænere har sendt denne optakt til kampen:

En fodboldlækkerbisken fra SUB09 kvinderne klar på Låstrup stadion på søndag.

Der er lagt i kakkelovnen til et spændende opgør på Borup Stadion i Låstrup, når kvinderækkens nr. 1 Fortuna Hjørring lægger vejen forbi. Fortune Hjørring er ubesejrede i de sidste 5 kampe med en målscore på hele 17-2. Derudover har deres ligahold kampfri weekend, hvilket formentlig vil bringe en del af deres bænk og reserver i spil mod os. Det ligner på forhånd en svær og uoverkommelig opgave i en livsvigtig kamp. Udover at være damernes sidste hjemmekamp, så er det en kamp med altafgørende points på spil. 

Bunden er uhyggelig tæt og 3-4 hold er i fare - heriblandt SUB09. Efter 2 fantastiske sejre på udebane i Romalt og Mejrup, så er en sidsteplads forvandlet til en 6. plads og redning. Kun 4 points skiller de nederste 4 og dermed kan alt ske med 2 kampe tilbage. Derfor har vi brug for alle de points, som vi kan skrabe til os, for at sikre os overlevelse - selvom overlevelse også kan blive en realitet, hvis Vejgaard og Mejrup begge max. får 1 point mere.

Vi har glædet os til dagens kamp. For sæsonen har været fantastisk. Den har haft både op og nedture, men alligevel står vi her mod enden og er ekstremt stolte af pigerne og det arbejde de har ydet på banen. De har udviklet sig enormt som hold og vi har gentagne gange i år set nye gribe chancen - også på uvante pladser. De to sidste kampe mod Romalt og Mejrup har været fremragende eksempler på netop dette. Vi har været bolddominerende, spilstyrende og produceret et hav af chancer. Det har været en fornøjelse at være vidne til, og vi håber på samme opskrift i sæsonens sidste kamp. Vilje, fight og konstant tro på tingene skal være de bærende elementer, som vi håber dagens tilskuere vil få at se. 

Vi håber alle er parate til at give pigerne en oplevelse de vil huske og en fantastisk afslutning på året på hjemmebane. Vi ønsker alle tilskuere, spillere og dommer en rigtig god kamp.

- Chili & Lars Løvig

Se trænernes holdopstilling på dette link.