Serie 4 herrer vandt 0-3 i Møldrup

Borup IF serie 4 mod Møldrup/Tostrup IF

Borups serie 4 fik hurtigt rejst sig efter nederlaget til Hersom/Bjerregrav i sidste weekend, da holdet i lørdags sikkert vandt 0-3 over Møldrup/Tostrup IF. Det skete i en kamp, som ret hurtigt blev afgjort, da Borup scorede allerede efter 3 minutter. Victor Lytzen opfangede et kikset skud fra Christian Malik og sendte bolden i mål. I det 17. minut blev det til 0-2 på hovedstød af Niels Klausen efter en hjørnesparks bold fra Christian Malik.

Derefter gik Borup lidt i stå, men havde dog yderligere en kæmpe chance fra Victor Lytzen, men uden at han omsatte chancen til mål. Møldrup fik en enkelt chance, nærmest den eneste i hele kampen, men den røg langt over mål. Kort efter havde Peter Lund et skud, som Møldrup målmanden halvklarede, men riposten blev ærgerligt for Borup ikke udnyttede.

Det blev til 0-3, da Anders Tougaard med et langt spark sendte bolden op ad banen. Den opfangede Mads Tovgård og løb fra Møldrup forsvaret, hvorefter han scorede sikkert.

I anden halvleg faldt tempoet, men Borup kom dog fortsat til et hav af chancer, hvor spillere som Peter Lund, Mark Vad og Mads Tovgård burde have scoret yderligere. Det lykkedes ikke, og det blev ved de 3-0, da slutfløjtet lød.

Det virkede til, at Borups spillere begyndte at spare kræfter til den altafgørende hjemme kamp mod Foulum/Trojka lørdag den 30. oktober, hvor Borup kan sikre oprykningen med 1 points. Det bliver til gengæld Foulum/Trojka, der rykker op hvis Borup taber.

Hersom/Bjerregrav IF sikrede sig oprykning i indeværende weekend, da de vandt 3-1 over ØK, og dermed sikrede sig mindst en andenplads i puljen.

Efter kampen kunne spillerne ikke blive enige om, hvem der skulle være kampens spiller.