Knæk Cancer indsamling

 

Borup Idrætsforening støtter ”Knæk Cancer” kampagnen.

Borup Idrætsforenings herrehold med træner Niels Klausen i spidsen har taget initiativ til og deltage i årets ”Knæk Cancer” kampagne, der løber af stablen i denne uge. Herrerne har doneret en del af præmien fra Fjends Cup til indsamlingen og opfordrer klubbens medlemmer til selv at give et bidrag.

De fleste kender nok nogen, der har haft denne forfærdelig sygdom inde på livet, enten ved selv at have haft diagnosen eller har haft pårørende, der  har fået den trælse besked om, at man har kræft. Der foregår hver dag et stort arbejde med at finde nye behandlingsformer eller at lindre smerter og symptomer for dem, der ikke kan helbredes. Borup Idrætsforening vil gerne hjælpe ved at udbrede kendskabet til den landsdækkende indsamling. Alle bidrag, om det så er 10,- kroner eller større beløb er velkomne. 

Ved hjemmekampen på lørdag vil der være mulighed for at give et kontant beløb til indsamlingen, og du kan allerede nu gå ind på vores hjemmeside for at se, hvordan du støtter foreningens ”Knæk Cancer”-indsamling. ” Via hjemmesiden kan du se, hvordan der kan overføres penge via mobilpay, sms og kortoverførsel.

Pengene til indsamlingen går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. I Kræftens Bekæmpelse bruges pengene på projekter under overskrifter som ”bedre behandling”, ”mere viden om kræft”, ”flere skal undgå kræft”, ”kræft skal opdages i tide” og ”et bedre liv med kræft”.

Vi håber, at klubbens medlemmer vil støtte op omkring herreholdets initiativ.

Giv et bidrag via mobilpay, sms eller via kortbetaling. Se hvordan på dette link.

Følg hele landsindsamlingen på TV2 eller på Internettet på dette link. 

Der er også mulighed for at lave en kreativ "Knæk Cancer" blomst og få Honda til at støtte landsindsamlingen med 25 kroner. Lav din egen blomst og send den ind til TV2. se hvordan på dette link. 

Vi viser også gerne lokale blomster her på hjemmesiden, så send en kopi til info@borupif.dk