Årets BIF'er 2016 i Borup Idrætsforening

Årets BIF’er:

I forbindelse med afslutningsfesten i Borup Idrætsforening blev titlen som Årets BIF’er 2016 udnævnt af sidste års BIF’er Kurt Elkjær. Det er hvert år den siddende Årets BIF’er, der suverænt udnævner en ny mand på posten, således også i 2016.

Den ærefulde titel gik til Thomas Mikkelsen, der gennem mange år har lagt et stort arbejde i Borup Idrætsforening. Kurt oplyste, at det altid er svært at vælge én frivillig frem for klubbens mange andre frivillige. Specielt i en klub som Borup, der formes af så mange frivilliges indsats.

Han oplyste, at Årets BIF’er altid har en positiv indstilling til tingene, og han hjælper gerne og altid, når der er brug for en hjælpende hånd. Årets BIF’er er med få ord en glad og imødekommende guttermand, der i høj grad med til at sætte rammerne for fodbolden i Borup IF, idet han er formand for det frivillige korps af kridtere i klubben. Den opgave har han haft i mange år, ligesom han har haft rigtig mange andre opgaver. Ikke mindst til flagskibet ”Byfesten” i Låstrup har han mange jern i ilden, og uden ham ville budskaberne ikke komme ud. (Han er jo klubbens lydmand). Thomas er desuden træner, sidder med i SUB88 udvalget har været med til at stå for DBU Fodboldskolen i Borup i 2016, hvor han var træneransvarlig. Listen er selv sagt ikke udtømmende, men her er nævnt nogle af de vigtigste af Thomas’ mange opgaver.

Med andre ord har Borup Idrætsforening fået en ny værdig modtager af den ærefulde titel som Årets BIF’er. Kurt overrakte vandrepokalen og publikum bifaldt valget med en kæmpe stående applaus til Thomas, der synligt rørt modtog pokal og titel.

Kæmpe tillykke til Thomas.