Optakt til tredje runde i Fjends Cup tirsdag aften

Borup If herrer spiller tirsdag aften kl. 1830 sin tredje kamp på Sparkær Stadion i Fjends Cup. Holdet har allerede sikret sig plads i finalrunden, men kampen gælder førstepladsen i puljespillet, så der er bestemt noget at spille for. Samtidig er der 3 andre kampe på stadion i Sparkær, så igen mulighed for at se noget flot sommerfodbold, for de inkarnerede fodboldtilskuere. 

Fjends Cup har lavet rølgende optakt til Borups kamp i pulje 1:

Stoholm – Borup
Med lørdagens fortjente 2-0 sejr over favoritterne fra Ravnsbjerg/Løgstrup skrev Stoholm sig ind i Fjends Cup-historiebøgerne. Dermed er klubben for 9. år i træk at finde i finalerunden, og det er aldrig sket tidligere i Fjends Cup-historien. Da stoholmerne sidste år kvalificerede sig for 8. år i træk, var det en tangering af Mønsteds imponerende rekord sat fra 1995-2002, men nu har mandskabet altså rekorden for sig selv. Imponerende bedrift og nu gælder det så kampen om pulje 1’s 1. plads, hvor det højest overraskende er Stoholm og Borup, der mødes.

Indtil videre har målmand Rasmus Højbjerg ikke lukket mål ind, så derfor har han og resten af Stoholm-mandskabet også chancen for at skrive sig ind i historiebøgerne, som et af de få hold, der ikke modtager mål i puljespillet. Det har Stoholm prøvet en gang før – nemlig tilbage i 2003.

Borup har været årets helt store overraskelse. Først fik holdet vendt 0-2 til en 4-3 sejr i åbningskampen mod storfavoritterne fra Ravnsbjerg/Løgstrup, og lørdag var der slet ingen slinger i valsen, da Borup efter de første 6 minutter førte med 3-0 over Vridsted, hvilket også blev slutresultatet. Dermed står Niels Klausens tropper allerede inden ”Thriller-Tuesday” i finalerunden, og Borups 7-3 er bedre end Stoholms 4-0, så BIF’erne tager puljens 1. plads i tilfælde af uafgjort.

Se hele oplægget til tirsdag aftens kampe (Thriller*tuesday) på dette link. 

Se også referat fra borups 2 foregående kampe på disse link: Kamp 1 og Kamp 2

Fjends Cup har givet alle mulighed for at tippe på resultatet fra de 12 indledende puljekampe. De har desuden offentliggjort resultatet af deltagernes forventninger til kampene, og kan derfor sige lidt om, hvilke hold tipperne har troet på, og hvilke der har overrasket. Borup If har overrasket for vildt i forhold til, hvilke hold tipperne troede på.

I kampen mod Ravnsbjerg/Løgstrup torsdag havde 88 procent tippet Stoholm som vinder og 4 procent troede på Borup. I kampen mod Vridsted troede 21 procent på Virdsted, mens 46 procent troede på Borup. Endelig er der i kampen  tirsdag 70 procent, der tror på Stoholm, mens 7 procent tror på Borup. Mød op og støt vores unge hold med at gøre tippernes forventninger til skamme. Se hele tipskuponen på dette link.