Optakt til Fjends Cup semifinale Borup-Skals

Foto fra 2015, da Skals og Borup sidst stødte sammen i fjends Cup. På billedet er Skals tydeligvis kommet i klemme mellem Borupspillerne. Kampen endte med sejr til Skals på 6-3. Vi håber på revance trods svære odds

Torsdag aften tørner Borup IF sammen med Skals FF i Fjends Cup. Det sker sjældent, da Skals spiller 3 rækker højere end Borup. Alligevel håber Borup med ungdommens mod at kunne klare udfordringen. Intet er tilsyneladende umuligt for de unge spillere i de gule trøjer. 

Fjends Cup har givet følgende optakt til lokalbraget torsdag:

Borup-Skals
Når man som redaktionssekretær er en anelse farvet (Se optakt til den anden semifinale mellem Sparkær og Stoholm), så er der fare for, at man overser andre farvestrålende opgør på sådan en semifinale torsdag. For hvis Stoholm-Sparkær er spændende, så bør Borup-Skals være hyperspændende!!!

Godt nok er der ikke sat ”Kraks” på optakten her, men det er vel et godt bud, at der ikke er mere end 2 kilometer mellem Låstrup og Skals! Nu er redaktionssekretæren heldigvis lokalkendt, så derfor er undertegnede klar over, at Borup holder til i Låstrup, hvor den mangeårige leder Kurt Elkjær regerer, og det gør han på flotteste vis. Og når nu redaktionssekretæren har varmet godt op med lokalopgøret mellem de to SIF-hold, så vil det jo være skammeligt at undervurdere dette opgør mellem to naboklubber.

For godt nok har Borup-Skals i Fjends Cup-sammenhæng ikke så meget nostalgi som Stoholm-Sparkær, men det fjerner jo ikke det faktum, at det bliver særdeles interessant torsdag aften. For Skals har under ledelse af Orla Krogh slet ikke imponeret i år, og kun på grund af målscoreren har holdet klemt sig videre til finalerunden.

Holdet er og bliver storfavoritter endnu engang under dette års Fjends Cup, og det kan jo virke som en urimelig rolle, men sådan vil det jo nu engang være. Uanset hvad så må det give bekymring som serie 1 hold at tabe til et serie 4 hold, og dermed kan Niels Klausens/Søren Offersens tropper måske drille de tårnhøje nabofavoritter – forskellen er i hvert fald den samme torsdag aften, som det var tilfældet på ”Thriller-Tuesday”!

Se link til optakten på Fjends Cup på dette link. 

Som ses er Skals gjort til storfavoritter, og det bør de også være med den store rækkeforskel mellem de 2 klubber. Det er kun anden gang, at Borup deltager i Fjends Cup, og derfor er skribenten fra Fjends lovligt undskyldt, når han så bombastisk udråber Skals som vindere af kampen. I Borup er intet som bekendt umuligt og vores unge hold opgiver ikke uden kamp. Lige som i Davids kamp mod Goliat lader vi ikke forventningerne afgøre kampen. Borup satser på, at overraske lige som i de 3 første kampe. 

Vi håber, at rigtig mange tilskuere vil tage med til Sparkær for at støtte op om holdet i kampen mod naboerne fra Skals. 

Samtidig med denne kamp spilles den anden semifinale mellem Sparkær og Stoholm, så der er god mulighed for at få spænding for alle pengene i Sparkær på torsdag. 

Se de mange gode billeder fra Fjends Cup på Link 1 og Link 2