Optakt til Fjends Cup kampe i dag lørdag

I sommerturneringen Fjends Cup vandt Borup Idrætsforenings herrer torsdag en noget overraskende sejr over Ravnsbjerg/Løgstrup, der spiller i serie 2. Borups drenge fra serie 4 var nok noget undertippede, og det fremgår af Fjends Cups hjemmeside, at vores sejr smadrede hele tipssystemet, idet kun 8 af de 177 tippere havde regnet med en Borup sejr. Førstepræmien rykkes derfor til 11 rigtige. Se opslag på Fjends Cup på dette link. 

På Fjends Cup har skribenten givet følgende optakt til dagens kamp:

Vridsted-Borup
Begge mandskaber spiller i serie 4 i efteråret, men ellers har de efter torsdagens indledende kampe ikke så meget mere til fælles på nuværende tidspunkt. Vridsted tabte med 2-0 til naboerne fra Stoholm i den første kamp, og det var i en match, hvor Vestfjends-holdet aldrig fandt våbnene til at byde stoholmerne trods. Benny Hansens tropper kæmpede såmænd ganske udmærket, men det var altså ikke nok efter de 70 minutters strabadser. I øvrigt bliver det spændende, om netop Benny Hansen giver sig selv spilletid i denne den 34. udgave af Fjends Cup. Det vil i sig selv være en historie, for Benny Hansen var med som spiller, da Vridsted triumferede for første og hidtil eneste gang i den allerførste turnering tilbage i 1983. Og Hansen kan sagtens stadig spille med, så mon ikke det bliver til minutter undervejs i dette års Fjends Cup. Skal Vridsted gøre sig håb om noget i årets turnering, så skal der point på kontoen lørdag.

Borup stod for åbningsdagens klart største overraskelse, da storfavoritterne fra Ravnsbjerg/Løgstrup i sidste minut blev sænket med 4-3. Undervejs lignede det ellers en favoritsejr, men på stor vilje fik Niels Klausens tropper vendt opgøret. Dermed har Borup – der noget skuffende rykkede ud af serie 3 i foråret – givet sig selv en glimrende start, og bliver det til sejr lørdag, så kan holdet allerede være videre til finalerunden inden kampene på ”Thriller-Tuesday”. Det er som tidligere nævnt to mandskaber, der spiller på samme niveau efter sommerferien, så det bør blive en tæt dyst.

Se referat fra torsdagens kamp på dette link. 

Se oplæg til alle dagens kampe på dette link