Borup If herrer vinder af Fjends Cup

 

Efter dagens finale i Fjends Cup, kan vi konstatere, at Borup If herrer løb med den ærefulde titel som vinder af sommerturneringen i Sparkær. Dermed fuldendte det unge Boruphold en mission, som de nok ikke selv havde troet muligt, inden turneringsstart.

 

For det første kan det være svært at stille hold i sommerferien, så der måtte flettes lidt spillere fra både serie 4 holdet og fra serie 5 holdet, samt lidt løse aftaler og for det andet er Borup lige rykket ned i serie 4 og var derfor sammen med Vridsted det lavest rangerende hold i turneringen. Derfor var det heller ikke oplagt, at Borups herrer her efter 2 ugers turnering, kunne udråbes som vinder af turneringen. Det til og med oven på 5 sejre, hvoraf ét dog var efter straffesparkskonkurrence.

 

Borups drenge har gjort det godt, og det er bestemt ikke ufortjent og det forlader sig ikke på held, når holdet har vundet sine kampe i turneringen.

 

Fjends Cup har offentliggjort følgende referat fra kampen: 

 

De gule fra Låstrup har præsteret langt over forventning og måske også bedre, end de selv havde troet, før turneringen startede. Men fakta er, at de har vundet alle 5 kampe og præsteret at slå den ene forhåndsfavorit efter den anden. Dermed står de som fortjente vindere af årets Fjends Cup, og glæden var da også til at tage og føle på lige efter kampen og i omklædningsrummet.

 

l Selve finalen blev ikke nogen spillemæssig stor oplevelse. Dertil havde begge hold for svært ved at finde det polerede spil frem. Især 1. halvleg var noget rod og sparkeri uden mange adresser på boldene. Der var mange nærkampe, og det blev ikke mindre efter pausen, hvor intensiteten steg. Før pausen var der reelt ikke noget, man kunne kalde en oplagt chance.

 

Det blev ikke meget bedre i 2. halvleg, før Mark Vad midt i halvlegen bragte Borup foran 1-0 efter et fladt indlæg fra venstre. Men inden da appellerede Stoholm-spillerne og tilskuerne voldsomt for et straffespark til de hvide. En Borup-spiller havde hånden på bolden i feltet, dommer Henrik Junge tøvede et øjeblik med fløjten, men vinkede så spillet videre. Han vurderede, at Borup-spilleren havde armen inde ved kroppen.

 

Herefter blev kampen bedre – både spillemæssigt, især fra Borups side, der nu turde spille bolden mere rundt, og de havde da også muligheder for at lukke kampen. Stoholm forsøgte et pres men magtede ikke for alvor at blive farlige. Der faldt to gule kort efter scoringen, først til Borups Kenni Elkjær, og senere til Stoholms Per “Unge” Jensen.

 

Så det sluttede med glade gule og skuffede hvide spillere efter en spændende, intens men ikke særlig velspillet finale.

 

Se link til Fjends Cup på dette link. 

 

Til kampen var der 239 betalende tilskuere på sidelinjen og i alt har Fjends Cup fået betaling fra 1029 tilskuere, så fantastisk opbakning til Fjends Cup og de gode fodboldkampe. 

 

Flot resultat af Borup og stort tillykke til de unge og dygtige drenge. 

Førstepladsen kastede dels en vandrepokal og en vinderpokal af sig. Desuden 4.000,- kroner og en tøjpakke til 16 spillere. 

Borup har i de 5 kampe benyttet ikke mindre end 27 forskellige spillere. I finalekampen bestod holdet af Christian Mønsted, Mads Lyngsøe Tovgård, Anders Harder Tougaard, Steffen Frederiksen, Mike Lybæk Vestergaard, Lars Harder Tougård, Peter Lyngsøe Lund, Christian Malik, Lasse Braad, Nicklas Thorsager, Mathias Kristiansen, Mark Vad, Kenni Elkjær og Niels Klausen.

I kampen om tredjepladsen vandt Skals 5-2 over hjemmeholdet Sparkær. Skals vandt dermed lidt af æren tilbage i turneringens sidste kamp. 

 

Se Flemming Lunds video fra sejrsceromonien efter kampen. 

 

 

 

Se flere billeder fra galleriet på Viborg Folkeblad her.