Borup If gjorde rent bord i Fjends Cups pulje 1

Lasse Braad var én af Borups måltyve. 

Referat Borup IF mod Stoholm i Fjends Cup

Resultat

2-0 (1-0)

 

1-0

 Lasse Braad

4 min

2-0

Benjamin Bech

49 min

Borup If herrehold spillede tirsdag aften den sidste puljekamp i Fjends Cup mod Stoholm. Holdet har overrasket modstanderne og i aftenens kamp fortsatte holdet med at overraske. Faktisk havde 70 procent tippet på, at Stoholm ville vinde, mens kun 7 procent havde troet på Borup. Det unge Boruphold havde dog tænkt sig, at det skulle være anderledes. 

Rigtig mange tilskuere havde taget turen til Sparkær, der melder om rekord i tilskuerantallet med 223 betalende tilskuere til aftenens 4 kampe. Flot opbakning. 

Fjends Cup har lavet følgende referat fra kampen. 

Ikke mange – vel ikke engang Borup-spillerne selv – havde regnet med at de ville stå med tre sejre og en førsteplads efter de indledende kampe. Netop nedrykket fra serie 3 og en sløj Fjends Cup debut sidste år, havde ikke ligefrem sendt Borup op blandt favoritterne.

Men der er de nu, og med det spil, det unge hold (i aften var ældste spiller 25 år) har vist, ja så kan de ligeså godt vinde som de tre øvrige hold. Aftenens sejr over Stoholm kan der ikke peges fingre af, selv om det tipsmæssigt igen var en kæmpe overraskelse.

Lasse Jensen (herover i gult) bragte Borup i front allerede efter 4 minutter, og Borup dominerede 1. halvleg, hvor der var chancer til flere mål, blandt andet et par friløbere. Efter pausen kommer Stoholm mere med og producerer chancerne, uden dog at få scoret. Det gør Benjamin Bech til gengæld efter 49. minutter på et langskud, og Borup har også en afslutning på overliggeren.

Borup-holdleder Flemming Lund:
En fortjent sejr efter en hård fight med to gode langskudsmål. Vores 1. halvleg var god, mens Stoholm kom bedre med efter pausen. Vi er overraskede over, så godt det er gået, og vi har brugt 24 spillere, men mangler stadig nogle stamspillere, så bredden er i orden. Vi er fortjent videre og ser med spænding frem til finalerunden.

Stoholm-træner Niels Rørbæk Jensen:
Aw, aw. Efter to flotte kampe faldt vi gevaldigt ned på jorden igen. Vi lavede mange fejl i 1. halvleg og kom ikke til noget farligt. Efter pausen producerede vi de chancer, vi skulle, men ind ville bolden ikke – lidt ligesom i foråret. Men op på hesten igen, for en semifinale mod Sparkær må da få hjertet uden på trøjen. Vi glæder os helt vildt til på torsdag, og jeg lover vi kommer med alt, hvad vi har.

Se link Fjens Cup med referat fra de øvrige kampe her.

Se billeder fra Fjends Cup tirsdag aften på Link 1 og Link 2

Næste kamp:

Borup spiller semifinale torsdag aften i Sparkær, hvor modstanderen er Skals Ff, der blev nummer 2 i pulje 2 med blot 6 point. Det bliver nok en svær kamp for Borup og favoritværdigheden må tilfalde Skals, der spiller i serie 1 mod Borup, der spiller i serie 4. Vi har dog lov til at håbe på, at mange tilskuere vil tage med til Sparkær og støtte os i lokalbraget mod Skals.