Borup Idrætsforening

Uge 33 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Søndag den 14. august om eftermiddagen tog Borup IF serie 3 herrer hjemme mod naboerne fra ØK. Det blev til 3 gode point til Borup drengene. Se referat af kampen på vores hjemmeside.

Alle er velkomne, når Borup IF sidste weekend i september giver mulighed for at prøve sine outdoor-evner af. Der afholdes et friluftsarrangement med bålmad og sjove friluftsaktiviteter for hele familien. Se opslag på vores hjemmeside.

I forbindelse med Lokaldysten i Viborg Kommune, fik Låstrup tildelt 50 koncertbilletter til koncert med Nick Kershaw og Wet Wet Wet. Koncerten var fredag aften og Lokalrådet havde fordelt billetterne til bestyrelser under Lokalrådet. Se omtale på vores hjemmeside. 

Søndag den 14. august kl. 1100 indvier borgmester Ulrik Wilbæk Fjordklyngens projekt på havnen i Sundstrup. Kom og se det flotte madpakkehus og omkring liggende faciliteter. Se opslag på vores hjemmeside. 

Bestyrelsen i Låstrup-Nr.Rind Vandværk har nu doneret vandpumper til Ukraine i håbet om, at de gamle pumper kan bruges til genopbygning af Ukraines ødelagte infrastruktur. Se opslag på vores hjemmeside. 

Næste runde af "Kend Din Fjordklynge" løber af stablen den 28. august 2022, kl. 1000, når Skringstrup byder på gratis vandretur for alle i Fjordklyngen. Se opslag på vores hjemmeside. 

Uge 32 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Det blev til en fair pointdeling i Borup IF Serie 3's sæsonpræmiere i udekampen mod Højslev St. Se referat af kampen på vores hjemmeside. 

I denne uge er der gang i etablering af en forbedret adgang til spangen fra Låstrupsiden af Simested Å. Se billeder fra arbejdet på vores hjemmeside.