Referat serie 3 - Møldrup-Tostrup IF - Borup IF

Lørdag skulle Borup til Møldrup for at tage revanche fra sidste opgør, hvor Borup kom skidt fra start og var bagud 0-3 efter blot 20 minutter.

Borup skulle dog vise sig som et bedre hold, hvor store dele af kampen blev styret af Borup. Holdet kommer klart bedst ud til kampen og efter bare 2 minutter gjorde Mathias Dalsgaard det til 0-1. En hurtig omstilling på venstrekanten gør at Marcus Enevoldsen kommer i en god position foran mål. Uselvisk spiller han chancen større og finder Mathias i en helt fri position. Sikkert sparker Mathias bolden i kassen.

Efter målet forsætter Borup de gode takter og sidder på kampen. Desværre modtager Anders Tougaard gult kort i det 18 minut efter et frispark, hvor han går ind foran bolden. Dette sætter Borup lidt under pres og 2 minutter før Borup bliver fuldtallige, score Møldrup på en lang bold, hvor forsvaret bliver fanget.

Resten af halvlegen presser Borup på med en del gode chancer, der ikke bliver omsat til mål.

De samme takter forsætter ind i anden halvleg og for Borup bliver bolden endelig sparket i mål. Lidt held skulle der til, da målet bliver headet i kassen af en forsvarsspiller fra Møldrup i det 58 minut. Peter Lund mener selv han skal krediteres for målet men, livescore og tilskuere mener det er et selvmål.

Møldrup modtager samtidigt gult kort i det 63 minut, hvilket ikke hjælper dem i en svær kamp. Borup udnytter overtallet og score 2 hurtige mål, hvor først Johan og derefter Mathias scorer. 2 gode mål hvor opspillet er flot og farten bliver holdt hele vejen igennem.

Stort set alle troede kampen var lukket og slukket med 1-4 på måltavlen og 10 minutter igen. Desværre sætter Borup sig selv under unødvendigt pres, da August noget uheldigt tager et målspark og rammer bolden helt forkert. Møldrup opfanger bolden og score sikkert til 2-4. Møldrup gør det os til 3-4 efter opspil igennem midten, hvor der bliver spillet alt for meget alibi fodbold. Møldrup troede nu på point og var da få cm fra at få udlignet. Kun en mirakelredning fra August på stregen gjorde at Borup overlevede presset.

Anders modtog sit andet gule kort i overtiden og fik dermed rødt kort som udmøntet sig i en enkel dags karantæne.

Borup vinder kampen 3-4 efter en hæsblæsende afslutning som var unødvendigt. Dog var resultatet fortjent og cheftræner Kristian Kjær var tilfreds med de første 80 minutter, hvor kun skarpheden foran målet manglede.

Borup har nu 18 point efter 10 kampe og ligger på en 3. plads. Med 4 kampe igen ser det rigtig fornuftigt ud og holdet kigger opad i tabellen. De 2 øverste pladser bliver dog en udfordring at hente, da både Ulbjerg og Valsgaard ligger side om side med 23 point.

Næste kamp er lørdag d. 5 Juni på hjemmebane mod Rosendal kl. 14:00, hvor også serie 5 spiller hjemme, og der er arbejdsdag på Borup Stadion.