Referat Pokalturneringen - SUB 09 - Team Viborg

Damerne måtte torsdag aften indkassere forårets første nederlag, da de hjemme tabte 0-3 til Team Viborgs førstehold, der pt. ligger nr. 3 i Jyllandsserien. Hermed blev tredje runde også endestationen i dette års pokalturnering.

Kampen bød på et par ændringer på holdet, der ellers har været relativt stabilt over sæsonen, da damerne desværre det næste stykke tid må undvære Kathrine Møller, der uheldigvis har brækket skinnebenet, og ligeledes var uden Caroline Boel, der sad ude med en rygskade. Kampen bød dog på et glædelige gensyn med Sara Just Poulsen. Damerne var forberedte på et ungt Team Viborg hold, der som forventet fra kampens start var fyldt med energi og klar til at komme ud over stepperne. Derfor var udgangspunktet at damerne skulle starte med et defensivt udtryk, og afvente Team Viborg, for at undgå at komme i alt for mange løbedueller. Dette lykkedes nogenlunde det første kvarter, men mellem minut 15 og 25 falder damerne desværre kollektivt sammen, og indkasserer 3 lidt for hurtige mål fra Viborg på diverse situationer. Damerne får dog spillet sig frem til flere fine chancer, og må blot sande at mod sådan et hold, er det ikke nok at score på 1/10 chancer.

I anden halvleg får damerne noget mere styr på deres eget spil, og især opspillet nede fra bagkæden kommer bedre på plads, efter at have været meget presset af et offensivt Viborg angreb i første halvleg. Det bliver dog ved med at være ligeved og næsten i Viborgs målfelt, hvor damerne aldrig rigtig får en helt farlig afslutning på - største chance i kampen tilfalder Ida Velling efter 83 min., der kommer fri med Viborgs keeper men desværre ikke helt får bolden med rundt om i sit træk, til et ellers frit mål.

Viborg truer anden halvleg igennem forsat SUB målet, men især Line Møller kommer godt ud i nogle afgørende situationer. Viborg spillede en rigtig god kamp med spillere, der klart var vant til at bevæge sig meget for hinanden - hvilket flere af damerne også måtte sande i slutningen af kampen, da luften var ved at være gået ud af ballonen, hvorfor damerne halser en smule mere efter end tidligere, men det på trods, alligevel får holdt Viborg fra yderligere scoringer.

Trods nederlaget var stemningen kampen igennem god, og sæsonens mål om at genetablere sig i Jyllandsserien, burde klart være indenfor rækkevidde.

Kampens spiller blev Line Møller i SUB målet.

Næste kamp lader vente på sig, idet damerne i weekenden er oversiddere, og derfor først spiller ude mod Eastside Viborg tirsdag d. 8/6. Herefter er der dog kun to dages hvile, inden de d. 10/6 igen skal på udebane, denne gang mod Ørslevkloster.

7/11 spiller derimod næste kamp ude mod Tjele Vest Sport onsdag d. 2/6.