Referat pokalturneringen - Kvik-Aalestrup - SUB09

SUB fik endnu en sejr og sikrede sig dermed videre arrangement i Sydbank Kvindepokalen, da de torsdag vandt 0-4 over Kvik/Aalestrup IF.

Første halvleg starter en smule hektisk, og det er hurtigt klart at det unge Kvik hold ikke er bleg for at løbe uden bold, hvorfor damerne lidt for ofte befinder sig i situationer, hvor Kvik nærmest spiller dem som kegler. Derudover står SUB’erne ofte lidt for meget på hælene og afventer - modsat Kvik der virkelig satser alt på at komme godt fra start. Halvlegen bølger frem og tilbage mellem de to hold, med gode chancer til begge hold - til SUB i høj grad gennem indlæg Anna-Katrine Mikkelsen og Camilla Porup på højresiden. Netop på et skarpt indlæg fra højrekanten af Anna-Katrine Mikkelsen, kan Ida Velling bringe SUB i front 0-1 efter 37 min. spil, til stor forløsning for damerne, efter 35 hektiske minutter. Med føringen får damerne en smule bedre styr på kampen, resulterende i en del chancer i slutningen af halvlegen, med største chance til Kathrine Møller alene med keeperen, som hun dog ikke får prikket forbi.

Damerne forsætter anden halvleg som de slap første, med nogenlunde kontrol, men forsat med gode chancer til Kvik, som Line Møller dog kommer godt ud og tager sig af. Anna-Katrine Mikkelsen finder igen Ida Velling efter 55 min. spil, som kan lægge den forbi keeper til 0-2. Kvik forsætter med at presse på, men med klart de største chancer til SUB - heraf 3 chancer først af Ida Velling, herefter Michelle Drejdal og Isabell Jørgensen samt Caroline Boel, der alle er nærmest alene med keeper, men uden at få kuglen det sidste stykke ind over stregen. Efter 81 min. kan Kathrine Møller dog øge føringen ved et rigtig krigermål, hvor bolden nærmest triller over stregen efter tumult med Kvik keeper, på en god dybdebold af Carla Mikkelsen. Caroline Boel får hul på målbylden, da hun, efter opspil fra Kathrine Møller og Isabell Jørgensen, kan placere kuglen forbi keeper til slutstillingen 0-4.

Kampens spiller blev Anna-Katrine Mikkelsen.

Næste kamp er på udebane mandag mod Foulum IF.