Referat Serie 1 kvinder - Eastside Viborg - SUB 09

Efter næsten 14 dages pause kunne damerne endelig trække i kamptøjet igen, da de ude mødte Eastside Viborg. Kampen endte 1-5 til SUB, med pausestillingen 0-4.

Om det var den lidt lange pause siden sidste kamp, varmen eller bare generel sløvhed er uvist, men i de første 20 min. fik damerne langt fra gang i deres spil, og halsede i stedet efter Eastside, der kom godt ud til kampen med fart over feltet. Især kom de godt over deres højrekant, dog uden det blev helt farligt i SUB feltet.

Efter vandpausen var pigerne dog helt anderledes opsat på kampen, og fandt tilbage til deres vanlige gode pasningsspil. Det medførte at Sara Just kunne gå målamok, med 4 mål på 15 min. Først mål kom efter 31 min., hvor Sara, godt omringet i feltet, kan klappe den forbi Eastside keeperen. Eastside når knap at give bolden op, inden andet mål kommer kun 1 min. efter, på en rigtig god flad bold fra kanten af feltet fra Sandra Mathiasen, som Sara snildt kan ligge forbi målmanden. Herefter går der 5 min. yderligere, inden Ida Velling får tilkæmpet sig et straffespark, som Sara kan sætte en flad inderside på - dog efter først at have scoret på sekvensen med straffesparket, dog uden at dommeren lod fordelsreglen gælde. 1 halvlegs sidste mål fra Sara kommer efter 41 min., hvor hun fra kanten af feltet, nærmest upresset, kan klappe bolden op i nettaget til pausestillingen 0-4.

Med en fire målsføring starter anden halvleg lidt sløvt, hvor Eastside igen får lov til at sidde lidt for meget på spillet, da SUB’erne nogle gange mister koncentrationen, og nærmest forærer dem bolden. En fejl i forsvaret efter 57 min. medfører at Eastside får en friløber mod Line Møller i målet, som deres kant stille og roligt kan spille på tværs til en helt fri Eastside angriber. Herefter begynder pigerne igen at få gang i det gode spil, og Ida Velling kan score kampens sidste mål efter 61 min. Kampen fløjtes af 10 min. før tid som følge af en lang pause grundet en mulig hjernerystelse til en Eastside spiller.

Kampens spiller blev meget fortjent Sara Just Poulsen.

Med sejren er damerne klar til at spille oprykningskamp, med to kampen igen, allerede på torsdag, når de møder Ørslevkloster kl. 18.30 i ØK. Vi håber på fuld opbakning til damerne.+