Referat Borup IF serie 3 hjemme mod Øster Hornum

Tredje gang var lykkens gang, hvor vi endelig kunne give vores trofaste hjemmepublikum en sejr at gå hjem på, da Øster Hornum blev sendt hjem med et 3-1 nederlag i bagagen. Øster Hornum bestod af nogle solide karle, som gik til stålet, og det fik vi også at mærke et par gange i løbet af kampen. Det kastede et enkelt gult kort af sig, da Steffen Frederiksen noget voldsomt blev sendt i jorden.

Vi spillede heldigvis en rigtig god kamp med energi, gejst og engagement samt hurtig og direkte boldomgang. Det var til tider med til at frustrere Øster Hornum, da de kom til at løbe meget efter bolden. Allerede tidligt i kampen brændte det på foran Øster Hornum-målet. 1-0 målet kom efter 15.min., da Christian Malik trak ind i feltet og udplacerede keeperen. Forarbejdet stod Rasmus Abildskov for. 2-0 blev det i 1.halvlegs overtid, da Marcus Enevoldsen flot udplacerede keeperen med et fladt spark lidt udenfor feltet.

Kampbilledet af 2.halvleg lignede første, og indskiftede Magnus Elkjær øgede til 3-0, da han sparkede i tomt mål efter forvirring mellem Ø/H-keeperen og forsvaret. Optakten var godt arbejde af Christian Malik på venstrekanten. Ca.10 min. før tid reducerede Ø/H på en flot scoring, hvor deres angriber brysttæmmer og flugter i samme bevægelse.

Anders Tougård blev for hans tredje kamp i træk endnu engang suverænt kampens spiller. Han knokler, kæmper og laver alt det hårde arbejde, og man får altid en 120 % indsats. Hele holdet skal dog roses for en rigtig god indsats, hvor alle spillere steppede op og leverede varen.