Referat serie 3 - Valsgård IF 83 - Borup IF

Så blev det tid til sæsonens anden kamp og her var modstanderen Valsgård IF 83. Igen var vejret ikke det bedste, men fodbold skulle der spilles. Til dagens kamp havde Borup taget unge Magnus Elkjær med, da Aske døjer med en lille skade. Han gik direkte ind i startopstilling ved siden af Anders Tougaard på midtbanen. Han gjorde en rigtig fin indsats og arbejdet stenhårdt, sammen med resten af holdet.

Kampen starter noget ujævnt uden det pæneste spil fra nogen af holdene. Dog kommer Peter Lund til en stor chance, nærmest ud af det blå. En returbold havner lige foran ham, og med et hårdt spark rammer han overlæggeren. Desværre får Borup ikke samlet returbolden op.

Valsgård pressede højt på Borup holdet, da de havde vinden med sig i ryggen. Valsgård kommer til nogle halve chancer, men et stærkt Borup forsvar står imod det. I det 37 minut kommer Valsgård på 1-0 efter en noget træls mål fra Borups side. Efter en tilbagelægning til August, sparker han bolden ud, men bliver blokeret af en Valsgård angriber, som får tacklet bolden i mål til 1-0.

I anden halvleg vender kampbilledet sig lidt. Borup er mere på bolden, og sidder mest på boldbesiddelsen. Efter ca. 60 minutter modtager Anders Tougaard gult kort for en hård tackling. Dog skulle Valsgård ikke være i overtal, i lang tid. 3 minutter efter modtager Valsgård et noget hårdt gult kort for lidt brok. Borup kommer ikke til de store chancer i resten af kampen, men arbejdsindsatsen og troen på point var der igennem hele kampen.

Det ender 1-0 til Valsgård men et uafgjort resultat havde nok ikke været helt uretfærdigt.

Næste kamp er søndag på hjemmebane, hvor der skal kæmpes om 3 point imod Møldrup.