Referat serie 3 - Borup IF - Hersom-Bjerregrav IF

Så kom fodboldsæsonen officielt igang og det skete hjemme mod Hersom/Bjerregrav. Det var samtidig Kristian Kjærs første officielle kamp i spidsen for Borups serie 3 hold. Han startede ud med en hårdt tilkæmpet 2-1 sejr, på en kold og vindblæst 2 påskedag.

Borup startede bedst ud med et godt og højt pres på udeholdet, som gjorde det svært for dem at få spillet til at køre. Lang tid skulle der heller ikke gå før der stod 1-0 til Borup. En god stikning fandt en fri Johan Nielsen på baglinjen, som flot ligger bolden ind i feltet og til sidst finder Malik helt fri og sikkert kunne sparke bolden i kassen til 1-0.

Hersom/Bjerregrav kommer lidt bedre med i kampen efterfølgende, men det må nok også tilskrives lidt den voldsomme vind, som de havde i ryggen hele 1. halvleg. De kommer til flere halve chancer, men et godt spillende Borup forsvar, sørger for at det ikke bliver til mere end det.

Små frustrationer begyndte at vise sig fra Hersom/Bjerregrav, og det resulterede sig et korrekt gult kort, efter at Aske var blevet tacklet alt for hårdt. Simon A smækker bolden ind i feltet, som rammer Rasmus Abildskov og får spillet videre til Magnus Nielsen, der uden tøven udplacerer keeperen til 2-0.

Ikke mange chancer blev det til for Borup i første halvleg, men de få blev udnyttet. De sidste 7-8 minutter af første halvleg blev ikke afsluttet godt. Hersom/Bjerregrav score på et hjørnespark, som går op i vinden og havner heldigt for dem, lige i maven på en eneste mand der var lidt fri, så han nærmest løber den ind i målet.

Efter målet får de tilkæmpet sig et tyndt straffespark, som blev begået af Malik. Heldigvis reddet brormand August ham med en flot parade langs jorden i den ene side af målet, så Borup kunne gå til pause foran 2-1.

I anden halvleg vender kampbilledet sig. Borup har nu vinden med sig, og styrer det meste af spillet. Dog blev anden halvleg ikke det kønneste spil et se på. Begge hold gik hårdt til hinanden, og indenfor kort tid havde begge modtaget et gult kort. Borup havde nok flest chancer, men det sidste manglede lige for at få kuglen i kassen.

De sidste 10 minutter presser Hersom/Bjerregrav på for at få det udlignede mål, men igen står forsvaret godt. I overtiden løb frustrationerne så af med den samme Hersom/Bjerregrav spiller, som havde klappet Aske ned i første halvleg. Brok udløste hans andet gule kort og dermed rødt kort.

Kampen ender 2-1 til Borup, som kommer godt i gang og tager 3 vigtige point med sig videre til weekenden, hvor Valsgård står for tur. Kristian Kjær var efter kampen en glad mand, og var stolt af arbejdsindsatsen, der blev lagt for dagen. Hele holdet sender en kæmpe tak til Poul Børge som havde sørget for at kampbanen stod knivskarp til dagens kamp.

Se flere fotos fra kampen via dette link.