Referat serie 1 kvinder - SUB 09 - Team Viborg

At sige at chancerne til SUB 09 ikke kan tælles på en hånd, er næppe en underdrivelse i sæsonens første kamp mod Team Viborg. Kampen igennem har damerne fra SUB 09 langt det meste spil og chancer, hvorfor resultatet 1-1 føles mere som et nederlag, end en uafgjort.

Damerne starter 1. halvleg ud med dominans og masser af chancer, men manglende udnyttelse medfører, at vi skal helt hen til det 36. minut, inden Kathrine Møller kan sende en flad bold langs stolpen, forbi Viborgs keeper til stillingen 1-0 - en keeper som kampen igennem skulle vise sig at gøre livet surt for damerne. SUB forsætter med at være mest på bolden efter scoringen, men dog med mange mistede bolde og fejlafleveringer, som Team Viborg udnytter i en kontra i det 42. minut, til at udligne til 1-1, hvilket også er stillingen ved pausen.

1. halvleg forsætter som første, med SUB i klar dominans, men forsat med alt for sløset boldomgang og manglende kynisme foran modstanderens mål. Dét er det generelle billede af 2. halvleg, som udover de mange brændte chancer foran Viborgs mål, også byder på et uudnyttet straffespark til SUB 09.

Viborg er nærmest ikke over egen banehalvdel i de sidste 45 minutter, men det på trods ender kampen 1-1 - et skuffende resultat, når man ser på antallet af chancer og boldfordelingen kampen igennem.

Damerne er oversidder i næste runde, men møder i pokalturneringen Hersom/Bjerregrav på torsdag, så der skal de forsøge at få nettet til at blafre noget mere, end det var tilfældet i dag.

Kampens spiller blev Anna-Katrine Mikkelsen.