Referat serie 3 hjemme mod Nørremarken

Lørdag eftermiddag tog Borup endnu 3 point hjemme mod NUGF, i en yderst vigtig kamp i nedre ende af tabellen. Hjemmeholdet kom rigtig godt fra start og efter bare 3 minutters spil, stod der 1-0 på måltavlen. Et flot opspil på højrekanten af Jakob Lyngsøe og Peter Lund blev afsluttet af Mathias Dalsgaard, med et iskoldt spark, uden chance for udeholdets målmand. Kun få minutter skulle der gå før det blev til 2-0 for Borup. Et hjørnespark bliver slået i feltet, hvor Christian Malik opsnapper bolden og sparker på mål. Bolden bliver til Borups held rettet af, så målmanden går forkert af den, og bolden kunne så gå i mål til 2-0.

Efter 2-0 målet stiller Borup sig lidt længere tilbage på banen og er afventende på hvad NUGF kan komme med. Desværre for Borup kom Anders Tougaard slemt til skade i en hovedstødsduel, hvor han bliver ramt i baghovedet af en modstander fra NUGF. Efter noget tid med behandling på banen, må Borup mandskabet konstatere af han har fået en flænge i baghovedet og tages derfor ud af kampen. Anders har desværre pådraget sig en hjernerystelse og hele holdet ønsker god bedring til ham. Derefter kommer NUGF til nogen få chancer, dog uden at det bliver farligt, inden at dommeren fløjter til pause.

Anden halvleg bliver en lidt mere fysisk kamp hvor især udeholdet fra NUGF spiller hårdt. Om det var træthed fra udeholdet side, eller frustrationer over ikke at kunne følge med når Borup spillerne kørte bolden rundt om dem, er svært at sige. Men svært havde de det i hvert fald. Generelt spiller hjemmeholdet noget rigtig fint fodbold, hvor flere chancer skulle have været udnyttet til mål. Heldigvis får Borup scoret til 3-0 på et frispark lige udenfor feltet. Et hårdt frispark bliver sparket i feltet som i første omgang bliver afvist. Peter Lund er dog hurtigt til at opsnappe bolden og med en fræk skudfinte og bagefter et indlæg til bagerste stole, kunne en helt fri Mathias Dalsgaard Afgøre kampen til 3-0. Resten af kampen sidder Borup på bolden og køre en sikker 3-0 sejr hjem.

Tiltrængt var det med endnu 3 point som efterfølgende blev fejret i omklædningsrummet med sang og øl (Trænerstaben og spillerne retter hermed en tak til Jan Sørensen, der gav fadøl til hele holdet).

Næste kamp er hjemme mod Eastside d. 3 oktober, kl. 13:00 på Borup Stadion.

Se flere billeder fra kampen via dette link.