Referat jyllandsserien FC Thy-Thisted Q - SUB 09

Tirsdag den 22. september tog damerne den lange tur til Thisted, for at gennemføre den udsatte Corona kamp fra tredje spillerunde. Desværre for damerne blev det ikke til point, men nærmere en god gedigen fodboldlektion af et stærkt FC Thy-Thisted hold.

Thisted har vist skræmmende styrke i puljen, hvor de har vundet med cifre som 13-1, 9-2 og 8-0. Vi var derfor fra start forberedt på, at vi skulle stå meget kompakt i vores kæder og højest sandsynligt ville komme til at løbe mere efter dem, end vi ville have bolden. Derfor startede Caroline Boel på en ukendt sweeper plads i et 5 mands forsvar, hvilket egentlig fungerede godt i første halvleg, hvor vi stod godt på banen.

Thisted kombinerede dog godt og flyttede bolden godt, men det lykkedes at holde dem på 2-0 til pausen. De 2 mål kunne have været undgået med ordenlige clearinger, men omvendt har de også er par skud på stængerne, så vi går rimelig tilfredse til pause.

I anden halvleg starter til gengæld rigtig skidt, med to alt for hurtige mål, så stillingen efter 50 minutter er 4-0. Herefter bliver det sværere for damerne at holde det høje tempo som Thisted ligger for dagen, hvilket resulterer i slutcifrene på 8-0. Nederlaget er måske 3 mål for stort, men vi må tage hatten af for Thisteds trup, der til dagens kamp også var forstærket af flere spillere fra Kvindeligaen. Damerne skal dog have stor ros for at arbejde godt og holde humøret højt gennem hele kampen.