Referat jyllandsserien SUB09 - FC Thy Thisted Q

Hvor sidste weekends kamp mod Romalt bød på noget nær en drømmestart, kan starten på dagens kamp modsat kun beskrives som rigtig dårlig: bagud med 0-3 efter 7 min.

Thisted starter kampen rigtigt godt, men den dårlige start kan vi kun bebrejde os selv, med alt for mange situationer der ikke afvikles i tide og resulterer i alt for lette mål for et skarpt Thisted hold.
Damerne kommer langsomt op i gear, hvilket Camilla Porup illustrerer på smukkeste vis efter 18 min., hvor hun har en sindssyg god aktion: Bolden erobres på midten af banen efter målspark fra Line Møller, hvorefter Camilla drøner ned af E45 på venstre kanten og lobber den over keeperen, der har lagt sig fladt ned.

Scoringen giver nyfundent energi til damerne, der spiller bedre rundt, selvom Thisted fortsat er dominerende på bolden. Efter 35 min. må Thisted dog samle kæben op fra gulvet, da Caroline Boel for anden kamp i streg skriver sig på scoringslisten, med et drømmehug fra 35 meter! Borup stadion var mildest talt i ekstase!

2-3 stillingen holder dog ikke længe, da Thisted igen øger føringen til 2-4 efter 38 min. Igen på en situation hvor vi simpelhen ikke sidder tæt nok på markeringerne.

Halvlegen er dog langt fra slut, da Thea Hald, efter godt gennemspil af Michelle Drejdal og Caroline Boel, kan lægge bolden fladt i højre hjørne til stillingen 3-4 efter 42 min.!

Pausestillingen er 3-4, og ordene fra træner Søren Offersen er generelt rosende, på trods af 4 halvdumme mål, som vi ikke bør lukke ind.

2 halvleg byder som første desværre på endnu en halvdårlig start og Thisted kan derfor øge føringen til 3-5 igen efter 55 min. på en lang bold, der lidt for let får lov til at dumpe ned i feltet til en Thisted kant der kommer i et godt løb.

Trods stillingen viser damerne gode takter og for markant bedre gang i spillet, end det var tilfældet i udebanekampen mod Thisted, selvom ikke alt lykkedes. Dog formår damerne ikke at holde Thisted fra at øge føringen til 3-6 efter 80 min. efter endnu et flot løb fra deres venstre kant, hvilket forbliver resultatet til slutfløjtet.

Trods nederlaget var der rigtig gode elementer der kan tage med til de næste yderst vigtige kampe!