SUB88 pigehold afsluttede indendørssæson

SUB88 pigehold indendørssæson er slut.

U-12/13 pigerne havde i den netop afsluttede indendørs sæson 3 hold, i henholdsvis U-12 C, U-13 C og U-13 B.

U-12 pigerne havde et hold bestående af spillerne: Anna Krog Kræmmer, Ellen Marie Nielsen, Emmy Frederikke Zweidorff, Frederikke Munk, Freja Villekold Grøn Thaagaard, Hannah Kjær, Ida Gertsen Raunsmed og Ida Nissen.

Hovedparten af disse seje piger er først startet til fodbold inden for det sidste års tid, og det var derfor for mange første gang de skulle spille indendørs fodbold.  Vi startede også ud lidt sløvt, og det tog noget tid før vi kom ordenligt ind i spillet, hvilket resulterede i at vi i de første to stævner tabte stort set alle vores kampe. Men med pigernes gejst og gode energi, fik vi trænet en hel masse indendørs, og dette har gjort at vi til de sidste to stævner har vundet 6 ud af de 7 kampe vi har spillet, hvilket man må sige har været en kæmpe udvikling.

U-13 C - Regionsmesterskab 

Derudover er der U-13 pigernes C hold, som var bestående af: Ida Jæger Thorsgaard, Lærke Bligaard, Maiken Kjær Lauritzen, Sofie Kjær Lauritzen, Ulla Maja Hald Stisen, Vibe Østerlev, samt Hannah Kjær.

Pigerne spillede generelt rigtig fornuftigt hele turneringen igennem, og havde et stabilt niveau i alle kampe. Dette resulterede i en flot 2. pladsen, á point med førstepladsen, og de var derfor klar til regionsmesterskabet.

Til regionsmesterskabet fik vi et såkaldt kollektivt kollaps, hvor intet fungerede og alt var stolpe ud. Mega uheldigt og træls, men sådan er det jo at spille fodbold, alt kan ske. Selvom pigerne tabte samtlige kampe til regionsmesterskabet, er det stadig mega sejt at de kom så langt, og det viser igen en stor vilje og lyst til at spille fodbold og videreudvikle sig.

(Anna-Katrine Mikkelsen)

U-13 Piger – Jyske Mesterskaber

Til sidst er der U13 pigernes B hold, bestående af: Alina Elkjær Hermansen, Freja Gudiksen, Frida Gundlund Nielsen, Ida Øe, Julie Ebbesen, Nicoline Elkjær Jensen og Silje Kjeldgaard.

Pigerne har de seneste år udviklet sig rigtig meget, og har altid spillet C række, men ovenpå en rigtig stærk indendørs sæson sidste år, skulle vi nu prøve vores evner af i B rækken. Pigernes spil gennem sæsonen har udviklet sig meget, og vi fandt hurtigt ud af at selvom niveauet var hævet, kunne vi sagtens være med, og vi fik tilkæmpet os en flot 3 plads, hvilket lige var nok til at kvalificere os til Jysk Mesterskab, idet første pladsen gik videre til Jysk Mesterskab i A rækken, mens nummer 2 og 3 gik videre til Jysk i B rækken. Da der kun var en pulje i vores region, sprang pigerne over regionsmesterskabet, og kvalificerede sig direkte til JM.

Pigerne var derfor til JM i denne weekend, hvor vi tog en tur til Skærbæk. JM spilles over to dage, og lørdag spillede pigerne 4 kampe. Pigerne lagde ud med de kendte modstandere fra Snejbjerg, som vi også var i pulje med i turneringskampene. Her endte det med en sikker sejr på 5-1, og weekenden var hermed skudt i gang, på en rigtig dejlig måde. Anden kamp var imod de dygtige piger fra Lyseng(1), som også endte med at vinde den indledende pulje. Dette var en lidt for stor mundfuld for pigerne, og det endte med et 4-1 nederlag til SUB’erne. Med en to timers pause mellem kamp 2 og 3, blev der indtaget pastasalat, juice, samt hygget med at spille kort. Pigerne fik derfor tanket helt rigtigt op inden 3. kamp mod Rødekro. Denne kamp skulle vise sig at blive lidt af en rutsjebaner. Pigerne startede med at kommer foran 1-0 hvorefter, Rødekro effektivt fik reduceret, og endda nåede at komme foran 1-4, inden SUB pigerne for alvor tog sig sammen, og kampen endte derfor med en deling 5-5. I sidste kamp lørdag, blev der ligeledes delt mellem de to hold, hvor pigerne spillede mod TSV. Pigerne kunne derfor overnatte på en 4.plads, inden de sidste kampe søndag.

Aftenen i Skærbæk blev brugt effektivt, hvor vi startede med efter aftensmaden at gå en tur i det blæsende vejr. Her blev der fundet en Rema på vejen, hvor de sidste snacks til aftenen blev handlet. Derefter var det tilbage til hallen, hvor trænerne havde forberedt en jeopardy, med spørgsmål omkring holdet og SUB 88 generelt. Her blev der diskuteret flittigt, og pigernes kæmpe konkurrencegen kom til syne. Herefter blev der slappet af med MGP, inden sengene kaldte.

Søndag startede ud med kampe fra kl 9, og med søvn i øjnene skulle SUB’erne nu kæmpe for flere sejre. Pigernes statistik for kampe vundet om morgenen er meget dårligt, og et par af pigerne var derfor lettere nervøse. Dette kunne man dog ikke se da pigerne kom ind på banen, og pigerne fik tilkæmpet sig en 1-0 sejr over St. Restrup. Pigerne skulle nu spille mod de på daværende tidspunkt bedst placerede Lyseng (2) som sluttede lørdag af med ene sejre. Pigernes fightervilje og med et lille twist i taktikken, hvor der fremfor den traditionelle opdækning blev sat fokus på at presse hårdt, fik pigerne spillet en spændende, og nervepirrende kamp, hvor de indtil 3 sek. før tid stod 5-5. Til allersidst fik Ida Øe dog skudt bolden flot i mål, og pigerne kunne derfor tage dagens anden sejr 6-5.

I sidste kamp i den indledende runde fik pigerne et nederlag på 1-7 mod Gørding, som senere viste sig at blive Jyske mestre. SUB’s skæbne lå nu i hænderne på Lyseng (1) der med en sejr over TSV ville sende SUB pigerne videre i semifinalen. Lyseng vandt heldigvis 4-2, og SUB var i semifinalen, hvor selvsamme Lyseng nu var modstandere. Det dygtige Lyseng hold fik dog med en 3-1 sejt over SUB sat en stopper for pigernes rejse ved JM, og pigerne endte derfor på en flot 4. plads. Taget i betragtning af at det var pigernes første sæson i B rækken, må man sige at det var en særdeles godkendt præstation, og stærkt gået af pigerne.

Generelt en rigtig stærk sæson af U12/13 pigerne, med rigtig mange ting at videreudvikle.

(Skrevet af Anna-Katrine Mikkelsen)

U-14 piger – Jyske Mesterskaber

Lidt mere lokalt, nærmere betegnet Alhedehallerne dannede rammen for U14 pigernes JM i Indefodbold. Her var der ligeledes et ganske godt bud på et hold der kunne vinde JM. Om det var nerver, nervøsitet eller bare den første kamp, så startede pigerne ikke så godt - Da man løb ind i et nederlag til Spjald, samme modstander man trak med sig fra regionen. Spjald skulle dog vise sig at gå ubesejret igennem puljespillet. Efter den første kamp løb pigerne ind i Hornslet, hvor det blev til en spændende og seværdig - og til tider nervepirerrende kamp der endte uafgjort 5-5. Pigerne var derfor bundet af at skulle have to sejret i de sidste to kampe for ikke at have udspillet sin rolle på første dagen. Kampen mod Sabro kastede også en 6-4 sejr hjem - hvor Sabro til tider spillede fysisk hårdt, men de teknisk stærke SUB88 piger spillede klogt og koldblodigt og hev sejren hjem. Nu var de i gang, i dagens sidste kamp, ventede Fyrkat - 3 point ville være rigtig godt og 1 ville kunne gå med så skulle man hente 3 sejre om søndagen. Holdende fulgtes pænt ad, 1-0 og 1-1 og så videre. Da der manglede 20 sekunder af kampen, var Fyrkat i boldbesiddelse ved stillingen 4-4 men klogt forsvarspil, og en sidste sekunds scoring af Sissel Madsen sendte sejret over i den lilla lejr, hvor de fremmødte tilskuere og ikke mindst træner skulle have pulsen ned under de 200 igen.  

 Søndagen blev skudt i gang med en sejr over Rebild på 3-1 inden Skanderborg slog SUB’erne med 4-1. Men de sidste 4 hold var fundet inden SUB slog Vejgaard 4-1 og dermed havde spillet sig klar til finalerunden. I en pulje, hvor Spjald havde været helt suveræne og de 3 andre hold endte på 13 point og de resterende på 6 point og nedad. SUB88 endte på en 4. plads pga. indbyrdes kampe og dårligere målscore og skulle derfor møde Spjald. Men pigerne tog tyren ved hornene og vandt kampen 4-3 efter at have været foran 4-1 indtil der manglede 30 sekunder.  

I den anden semifinale var der drama, da kampen gik i forlænget og dommerbordet kom til at afblæse kampen for tidligt - samtidig fik de sendt spillet i gang i igen mens Skanderborg var på vej ud af banen og dermed kunne Fyrkat nemt score til 3-2. Golden Goal blev spillet om og her endte Fyrkat med at sejre igen og dermed var der lagt op til en spændende finale mellem SUB88 og Fyrkat. SUB88 startede kampen roligt og med lange angreb. Desværre ramte Rebekka Aas Kjærs skud uheldigt indersiden af stolpen og gik ud og dermed kunne Fyrkat sparke bolden langt ned til ”pigen” over midten der nemt kunne sparke bolden det sidste stykke over stregen. Fyrkat kom også på 2-0 inden SUB fik reduceret. Fyrkat kom også på 3-1 inden SUB88 fik greb om kampen igen men et straffespark på trekantsammenføjningen og et skud på underkanten af overliggeren gav anledning til at tro at de højere magter ikke ville have en SUB sejr. SUB fik reduceret til 3-2 kort før tid men uden chance for at nå det sidste mål. Derfor betød det at SUB88 måtte tage til takke med 2. pladsen. Pigerne: Julie Kristiansen, Laura Bak-Nielsen Maiken Larsen, Rebekka Aas Kjær, Sissel Madsen og Stine Bao Hansen kæmpede alle bravt og sammen viste mange af de ting SUB88 gerne vil stå for - Kammeratskab, udvikling og så skal der være skide skægt at gå til fodbold uanset evne. Det er tæt på et mesterstykke som træner Niels-Peter Bak-Nielsen har leveret med både u14 pigerne og u15 pigerne sammen med Kristoffer Knudsen og Sandra Mathiasen. Det er nogle interessante pigeårgange der bliver spændende at følge de næste par år (U13. U14 og U15) - om ikke andet er der en Skole fodboldtræner på Skals Skole der glæder sig til næste sæson af skolefodbold. Samtidig bliver der arbejdet stenhårdt med de yngre pigeårgange og vi skal huske at sætte pris på vores trænere der gør et kæmpe stykke arbejde både på pige siden men også drenge siden. 

(Kim Sommer)

Annoncesponsor for dette opslag er: