Fest for de frivillige i Borup Idrætsforening

Formand Poul Johannessen bød velkommen til dagens fest og fortalte højdepunkter fra året der gik og lidt om planerne for det kommende år.

Traditionen tro blev de frivillige i Borup Idrætsforening inviteret til fest i klubhuset i den første weekend i januar måned. Rigtig mange personer lægger deres frivillige kræfter i aktiviteter i Borup Idrætsforenings interesser. 

Formand Poul Johannessen bød de 60 frivillige velkommen til festen. Først fortalte formanden om de større indsatser, der er gennemført i det forløbne år og takkede de frivillige for den ekstraordinære indsats fra de frivillige hjælpere, der er gennemført i det forløbne år.

Han nævnte blandt andet Byfesten i Låstrup i uge 27 med alle underudvalg, lotterispil i Låstrup Forsamlingshus, salg af pølser og drikkevarer til VFFs hjemmekampe, frivillige fra kantinen på hjemmebanen i Låstrup, kridterne, der uge efter uge holder fodboldbanerne i orden, trænere for klubbens ungdoms- og børnehold, frivillige dommere, tovholderne fra præmiewhist, kaffebryggere, økonomiudvalg, sponsorudvalg og rigtig mange andre frivillige fra klubben.

Poul fortalte også de frivillige om bestyrelsens arbejde med at udskifte den 26 år gamle legeplads på stadion. Legepladsen blev dengang planlagt og lavet af frivillige forældre med børn i klubben. Borup IF håber også, at de frivillige vil stille op, når vejret og føret igen tillader kørsel på stadion. Hele 3 legeområder skal sættes op i foråret, så der bliver brug for de frivillige kræfter. 

Han fortalte også, at Viborg Kommune netop har givet tilsagn om udskiftning af tag, yderligere isolering, udskiftning af de sidste af de gamle vinduer og elarbejde i forbindelse med dette. Klubhusets tagplader er købt i den periode, hvor der blev sendt tagplader med dårlig kvalitet på markedet. Taget er utæt, så det skiftes snart ud med det nye tag. 

Sportsligt har vores fodboldspillere levet helt op til forventningerne. Kvinderne i SUB09 spiller fortsat i Jyllandsserien, hvor Søren Offersen overtager trænergerningen.

Herrerne har ligget solidt i serie 3, hvor de har konsolideret sig. . Andenholdet spiller igen i serie 5. Desuden har vi et serie 6 hold, hvor det sociale er i højsædet, og vi har et U70 fodboldhold, der spiller 10 turneringer om året og hygger sig med at komme af sted til fodbold.

Herrerne har også udskiftning på trænerposterne i denne sæsonpause. Niels Klausen kommer tilbage til Borup efter ét års pause fra klubben. Steffen Frederiksen bliver ny assistenttræner, mens holdlederne bliver Christopher Justen for serie 3, Joachim Hvid for serie 5 og Mikkel Panduro for serie 6. 

 

En af årets gode succeser var afholdelse af LAN party i klubhuset. I 2019 blev igen arrangementet 2 særskilte arrangementer, da der havde været for stort pres på pladserne året inden da.  

 

Byfesten 2020 har temaet "Colour", så udsmykningsudvalg, byfestudvalg og alle underudvalg er ved at gøre klar til planlægning af dette års byfest, der igen i år er uge 27. 

Formanden takkede sponsorer, medlemmer og frivillige hjælpere, der i det forløbne år har ydet en indsats for Borup Idrætsforening. Ikke blot de tilstedeværende, men også mange andre, der har ydet en indsats for idrætsforeningen.

Formålet med dagens medhjælperfest er at styrke det sociale sammenhold mellem de frivillige hjælpere. Dels under en fælles gratis frokost og efterfølgende hygge og amerikansk lotteri, hvor der kunne vindes præmier fra klubbens sponsorer. Festen startede kl. 12, og de sidste gæster var først klar til at sige godnat til midnat, så dagens formål var indløst. Der blev aftenen i gennem råhygget, smalltalket, spillet kort og raflet terninger.

Se fotos fra arrangementet på dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: