SUB88 havde en forrygende weekend med div. mesterskaber

Foto herover er SUB88 U16 drenge og trænere, der i weekenden vandt Jyske Mesterskaber i indendørs fodbold. Fra venstre: Preben Mortensen, Alfred Mikkelsen, Magnus Elkjær, Emil Berg, Jannick Thorsager, Malthe Trinderup, Mads Svendsen og Thomas Mikkelsen. 

I den forgangne weekend var der masser af fodbold i de lokale og regionale haller i vores område. Derfor var flere af SUB88s ungdomshold også i aktion for at vinde mesterskaber på forskellige niveauer, og det var med gode resultater for for mange og gode oplevelser for flere. 

Bedst må man sige, at det gik for U16 drengene, der var i Hornslet Hallen for at forsvare den flotte titel som Jyske Mestre, som de var kvalificerede til at forsvare igen i år. Trænerne, drengene og deres familier kunne stolte drage hjem med endnu en flot kæmpepokal som vindere af Jyske Mesterskaber i U16 rækken. Stort tillykke til dem. 

U15 pigerne var i Auning for at prøve kræfter med Jyske Mesterskaber i B-rækken. I den række kunne trænere, fodboldpiger og familier stolte tage hjem med en flot 5. plads i en svær række med stærke hold fra hele Jylland. 

På hjemmebane i Skals spillede U14 pigerne i række B, U13 drengene i række C og U13 pigerne i række C om regionsmesterskaberne. U14 pigerne gjorde det fantastisk og vandt flot regionsmesterskabet med den dertilhørende kvalifikation til Jyske Mesterskaber i Alhedehallerne senere på sæsonen. U13 drengene endte på en 8. plads og U13 pigerne fik en flot 4. plads. 

Stort tillykke til de lokale ungdomshold i SUB88. 

Se mere uddybende beretning fra de forskellige mesterskaber på SUB88 hjemmeside via dette link. 

Foto herover er U14 pigerne, der vandt regionsmesterskabet i indendørs fodbold på hjemmebane i Skals. Fra venstre er Laura Bak-Nielsen, Rebekka Aas Kjær, Julie Kristensen, Sissel Præstegaard Madsen, Maiken Larsen, Stine Bao Hansen. 

Annoncesponsor for dette opslag er: