LAN Party Borup IF vinterferieaktivitet 2020

tirsdag den 11. februar holdt Borup Idrætsforening første del af vinterferiens LAN party. Tirsdagens arrangement var for børn fra 2. til 6. klasse, mens de ældre børn fra 7. klasse og ældre er henvist til et lignende arrangement torsdag den 13. februar.

26 deltagere deltog i arrangementet. . 

Borup Idrætsforening er yderst tilfredse med de 26 deltager tirsdag og 19 deltagere torsdag. Det er god opbakning til arrangementet for 8 år i træk. 

Thomas Juul Pedersen og Morten Nielsen var de ansvarlige for tirsdagens arrangement, mens Karin Elkjær stod for indkøb og madlavning. Magnus Nielsen og Johan Nielsen passede nattevagten blandt de vågne børn. 

De 26 børn var flere gange ude på Borups oplyste multibane for at spille fodbold. Dog ikke helt i samme omfang, som de plejer. Regnvejr gjorde det bedst med indendørs sysler som computerspil, men alligevel dejligt at se, at børnene helt af sig selv gik på multibanen for at spille bold igen og igen. Det varmer en fodboldklubs hjerte, at computerbørn også kan samles om at spille bold i de tiltrængte pauser. 

Efter en rolig nat med søde børn, der var gode til at hjælpe hinanden og tage hinanden med, var det trætte børn, der stod klar til afhentning, da klokken blev 8 onsdag morgen. 

Tak til de frivillig og tak til Lykke Greve Sørensen for en god bradepande kage til børnene. 

Vel mødt til hyggelige timer for børn og voksne i Borup Idrætsforenings klubhus i Låstrup.

   

 

Billedet herover er glemte sager fra tirsdagens arrangement. Opladeren er til en Asus computer. Udlevering kan aftales med Morten på tlf. 41783523 

Se flere billeder fra arrangementet på dette link. 

 

Annoncesponsor for dette opslag er: