Referat serie 3 herrer Tjele Vest Sport - Borup IF

Borup Idrætsforening serie 3 herrer skulle, efter 3 flotte sejre i træk, fredag møde topholdet Tjele Vest Sport i Løvel. En kamp som Borup glædede sig til, og det kunne man også se på spillet. Efter en kort Tjele dominans de første minutter, så var det Borup, der kampen igennem var farligst, og det holdte Tjele godt nede. I de første 70 minutter havde de nærmest ikke et skudforsøg.

Det havde Borup derimod for allerede efter 5 minutter hamrede Mathias Dalsgaard bolden på overliggeren efter et godt gennemspillet angreb. Flere gange var man lige ved og næsten, blandt andet burde Peter Lund have fået mere ud af et nyt godt gennemspillet angreb, men heldet var ikke med Borup i de afgørende øjeblikke.

Efter 25 minutter måtte Steffen Frederiksen udgå og ind kom Jakob Lyngsø, der spillede sin hidtil bedste kamp efter sin lange skadespause. Tjele var kun farlig ved et par dødbolde situationer, men heldet var heller ikke med Tjele. Heller ikke Mathias Dalsgaard havde held med sig, da han var spillet blank i halvlegens sidste minut. Da han skulle til og sende bolden i mål, kom der en frelsende tackling fra en Tjele forsvarer.

Måltavlen viste 0-0, da dommeren fløjtede til pause.

I pausen måtte også Christian Malik udgå ind i stedet kom Tobias Sloth på banen.

I 2. halvleg var billedet det samme. Borup stod godt på banen og holdt godt i bolden. Selv om en godt spillende Peter Lund måtte udgå, kom scoring lige efter i det 65. minut, da Svend Åge Christensen headede et godt indlæg på overliggen. Bolden røg via Tjele Vest målmands hænder til Johan Nielsen, der igen ramte målmanden, så bolden endte hos Tobias Sloth, der nem kun sende bolden i mål. 0-1 på måltavlen fik håbet til at gry i Borupmandskabet.

Derefter overtog Tjele spillet og Borup holdt ikke ordentlig fat i bolden længere. Borup holdt skansen til det 73. minut, hvor Tjene fik udlignet, da en Tjeleangriber løb fra Borup forsvaret og sende bolden ind til den tidligere Superliga og VFF spiller, Asbjørn Sennels, der sendte bolden i mål til 1-1.

I det 78. minut blev en bold sendt ind i tomrummet foran Borupmålet. Borups unge målmand August og Lasse Braad gik fejl af, hvem af dem, der skulle tage bolden. I stedet kom en Tjeleangriber og headede bolden i mål til en ufortjent føring på 2-1.

Borup fik samlet sig og følte sig snydt for et straffespark/frispark, da Frederik Hvid blev væltet foran Tjelemålet, men dommeren var ikke enig.

I det 89. minut kom chancen for at sikre sig points, først headede Anders Tougård bolden på indersiden af stolpen. På riposten ramte Steffen Frederiksen målmanden til ærgrelse for Borup holdet. I stedet slog Tjele contra og scorede køligt til kampens slutresultat 3-1.

Det var en flok skuffede Borupspillere, der gik fra banen, i en kamp hvor holdet også efter Tjeles vurdering burde have fået mindst det ene points.

Borup spillede i den første time det bedste spil siden forårets 3-1 sejr over Skals, men denne gang blev det ærgerligt nok ikke belønnet med point.