Referat jyllandsserie kvinder SUB 09 -Vorup FB

SUB09 – VORUP FB  2-3 (1-2)

1-1. Sandra Matthiassen

2-2. Kathrine Mølle

Imod et på ingen måde skræmmende tophold fra Vorup måtte vi gå tomhændet og slukøret fra banen efter søndagens hjemmekamp på Ulbjerg Stadion. For det var med en vis ærgrelse og irritation, at der ikke kom point på kontoen. Selvom spillet på banen og intensiteten fra de to forrige kampe ikke helt nåede samme niveau, var muligheden for både 1 og 3 points tilstede. Desværre kostede to store personlige fejl begge Vorups scoringer i første halvleg, mens den afgørende scoring til 2-3 blev sat ind med godt 10 min. tilbage af kampen, da opdækningen svigtede.

Vores udlignende scoring til 1-1 blev sat ind af Sandra Matthiassen på et flot lob over keeperen efter fint oplæg af Ida Velling og energisk arbejde af Maria Svenningsen, som havde taget turen med frem.

2-2 scoringen satte Kathrine Møller ind med et fladt spark et par meter udenfor feltet, efter at hun havde opfanget et dårligt opspil fra keeperen.

Der var glædeligt gensyn med Ditte Sjømann, som fik comeback på holdet efter et års fravær, og hun havde heldigvis ikke glemt, hvordan man spiller fodbold, hvorfor hun også modtog nogle stemmer efter kampen. Men helt fortjent var det Maria Svenningsen, som fik flest stemmer efter en meget flot kamp i midterforsvaret, hvor hende og Ena Klausen generelt lukkede godt ned for Vorups forreste spillere trods de tre scoringer imod.

Næste kamp er på lørdag i Aabybro til en spændende dyst om at undgå nedrykning. Selvom vi er meget hårdt ramt af afbud pga. ferie og arbejde samt manglende held til at få hjemmeholdet med til at flytte kampen, tager vi afsted med troen og håbet på at hive vigtige point med hjem.

Kampens spiller Maria Svenningsen flankeret 

/Kristian Dam Kjær

Annoncesponsor for dette opslag er: