3-1. Rita Bjerregaard (Sara Just Poulsen)

5-1. Kathrine Møller (Rita Bjerregaard)

6-1. Ida Velling (Sandra Mathiassen)

7-1. Ida Velling

8-1. Sara Just Poulsen (Kirsten Rømer)

Med en knusende 8-1 sejr kunne SUB09 sætte flueben ved målsætningen om at bevare sin position i jyllandsserien, når fodbolden ruller igen i 2020. Skønt at være sikret inden efterårets sidste to kampe skal afvikles. Modsat må dagens modstander fra Tornby med nederlaget en tur ned i serie 1.

Hvor sidste uges kamp i Aabybro var plaget af mange skader og afbud, var der til dagens kamp råderet over hele truppen samt glædeligt gensyn til en kærkommen forstærkning i Sara Just Poulsen, som gjorde comeback på banen efter endt graviditet og fødsel. Og selvom det kun var 6 uger siden fødsel (og manglende træning), stemplede Sara ind og scorede 3 mål.

Der var lidt startvanskeligheder på den meget bløde og ujævne bane i Skals, men efter godt 20 minutter var der totalt SUB-dominans, og pigerne fra Tornby blev kørt ud af banen. Især i 2.halvleg blev Tornby løbet over ende, hvor de gang på gang haltede efter SUB-pigerne, som konstant satte fart og tempo i spillet.

Det blev til flere flotte og gennemspillede mål i løbet af kampen. Det blev også til debutscoring i SUB-trøjen af Rita Bjerregaard, da hun udplacerede keeperen efter opspil af Ida og Sara.

Kampens helt store spiller var Ida Velling, som arbejdede stenhårdt, indtil kræfterne slap op med 10 min. tilbage af kampen. Udover arbejdsraseriet kvitterede hun selv med 3 scoringer og et par oplæg.

Derudover høstede Sara Just Poulsen, Sandra Mathiassen, Kathrine Møller, Ena Klausen og Rita Bjerregaard stemmer hjem, da der skulle stemmes efter kampen. Men generelt skal pigerne roses for en flot kamp med godt spil og vilje i nærkampene.