AABYBRO – SUB09  4-3 (2-2)

2-1. Kathrine Møller

2-2. Kathrine Møller

4-3. Ida Velling

Med adskillige afbud pga. ferie og arbejde samt forgæves forsøg på at få Aabybro med til at flytte kampen, var det med en del ændringer i spillertruppen, at vi tog nordpå. Heldigvis fik vi de ”pensionerede” spillere, Mie Lund, Mette Nielsen og Maja Ploumann til at tage med i ellevte time, så vi kunne stille hold. Og de gjorde det alle tre rigtigt godt, så længe kræfterne rakte, og de hev alle en del af stemmerne hjem efter kampen. Bedre blev det heller ikke af, at det under opvarmningen viste sig, at hverken Else Astrup eller Sofie Dam kunne spille pga. skader, og samtidigt var normalt løbestærke Tina Sandberg hæmmet af et trælår fra forrige kamp. Men de resterende spillere kæmpede og sloges trods vilkårene, men måtte kapitulere imod et ikke imponerende Aabybro hold, som lå på sidstepladsen før dagens kamp. Hjemmeholdets sejr kom på en billig baggrund, og man kan kun være lidt skuffet over, at der ikke var lidt mere samarbejde fra deres side, så kampen kunne have været afviklet på et mere fair grundlag.

Aabybros scoringer til 1-0 og 2-0 kom desværre (igen, igen) på rene foræringer fra vores side, hvor bolden begge gange spilles lige i fødderne på en modstander, som takker og sparker bolden ind. Lige pt. er der lidt for meget gavebod i defensiven og de personlige fejl koster unødvendige pointtab. Vi scorer tilstrækkeligt med mål, men skal arbejde noget hårdere for vores mål end vores modstandere. Det er unødvendigt, og noget, der skal rettes op på inden søndagens bundgyser hjemme imod Tornby.

Kathrine Møller bragte med to scoringer før pausen balance i regnskabet. Det første mål på et skud fra distancen, hvor hun opfangede bolden efter et kikset udspark fra Aabybro-keeperen. Det andet mål var en flugter tæt på mål på Mette Nielsens frisparksindlæg.

Ida Velling blev i starten af 1.halvleg snydt for et klart straffespark, men dommeren dømte i stedet hjørnespark. Generelt var Aabybros gameplan at sparke Ida ned, når muligheden bød sig, og det burde have kostet flere kort af sig, men dommeren tillod det hårde spil.

2.halvleg blev mere og mere på Aabybros præmisser, eftersom kræfterne langsomt slap op. 3-2 scoringen kom ikke som den store overraskelse, selvom målet opstod på en omstilling, efter Ida og Kathrine næsten havde spillet sig igennem til en friløber i den anden ende. Ærgerligt… 4-2 scoringen skulle også have været undgået, men igen var vi desværre lidt for gavmilde. Ida Velling reducerede i overtiden på en friløber på Kathrine Møllers frispilning, og muligheden for en udligning var til stede, men vi fik ikke nok ud af to frisparksindlæg.

Pigerne sled, slæbte og forsøgte det bedste de kunne. Desværre rakte anstrengelserne ikke til points denne gang.

Maria Svenningsen løb fortjent med fidusbamsen efter endnu en ihærdig indsats i midterforsvaret.