"Colour" er næste års byfesttema i Låstrup

Byfestudvalget i Låstrup offentliggjorde lørdag næste års byfesttema ved Borup Idrætsforenings afslutningsfest i Låstrup Forsamlingshus. Temaet er "Colour".

Byfestudvalget består af formand Henriette Mikkelsen, Paw Brøns, Gitte Elkjær Jensen, Annike Skovgaard Pedersen og Joachim Hvid. Desuden er Pernille Mikkelsen, Johan Nielsen og Mark Vad "boblere" til udvalget.

Paw Brøns stod for offentliggørelsen af det nye tema, der har underoverskriften "Colour". 

Der gøres opmærksom på, at byfesten i 2020 igen holdes i uge 27 i stedet for uge 26. I uge 26 afvikles Snapseting og byfest i Viborg med mange sportslige aktiviteter, koncerter og underholdning. Konkurrencen herfra undgås ved at holde byfesten til uge 27. Dermed kommer byfesten igen ind i den første uge af skolernes sommerferie og væk fra studentergilder og afslutningsarrangementer.

Nu kan forberedelserne til det kommende års byfest i Låstrup begynde. Mange underudvalg målretter deres udsmykning og aktiviteter efter byfestens tema, så nu er banen kridtet til at lægge hjernerne i blød, så byfesten i Låstrup igen i 2019 kan leve op til sit gode renomme. 

Annoncesponsor for dette opslag er: