Referat serie 3 - ØK - Borup IF

Borup Idrætsforenings serie 3 herrer fortsatte lørdag den 2. marts rækken af træningskampe. Her mødte holdet naboerne fra ØK på Højslevs nye kunstofbane. Igen blev der rykket lidt rundt på tropperne. I denne kamp prøvede træner Svend Aage Christensen Frederik Hvid af som spidsangriber i stedet for i forsvaret, hvor han plejer at spille. Det skulle vise sig at være en god løsning i den spillede kamp.

Gang på gang spillede Borup sig igennem på kanterne, hvor Christian Malik stod stærkt. Han kom med flere gode indlæg og chancer. Især en kæmpe chance, hvor han nok burde have spillet en helt fri Peter Lund foran målet.

I kampens 20. minut skabte Peter Lund og Frederik Hvid kampens første mål. Peter modtog bolden på et indlæg fra Malik. Peter spillede bolden videre til Frederik Hvid totalt fri foran målet, og han kunne let score til 0-1. 5 minutter senere blev det 0-2, da Peter Lund med en fin stikling sendte Frederik Hvid alene igennem. Hvid driblede rundt om målmanden og sendte bolden i mål.

Borup kunne og burde have scoret yderligere i en ganske fint spillet første halvleg, men det blev ved cifrene 0-2 ved pausen.

I anden halvleg faldt tempoet lidt, men Borup havde fortsat styr over situationen. ØK kom kun frem til en lille chance i hele kampen. Steffen Frederiksen afgjorde kampen på et fladt langskud. Der var flere muligheder, men Frederik Hvid havde tilsyneladende stoppet sin måljagt, så det blev ved de 0-3.

Næste træningskampe er næste weekend i Hobro.