Referat Jyllandsserien kvinder SUB 09 - Aabybro

SUB 09 - Aabybro 2-1 (2-0)

30.min. 1-0. Ida Velling

44.min. 2-0. Ida Velling

78.min. 2-1. Fie Christoffersen

Fredag aften bød SUB-pigeren Aabybro op til et på sæsonen tidligt topopgør, som endte med en temmelig heldig 2-1 sejr til de gæve SUB-piger. Heldet forfølger de dygtige, siger man, men ud fra den devise må vi være dygtige, for der var i dén grad dømt trængselstider foran Sanne Pedersen i SUB-målet. Sanne diskede op med flere gode redninger kampen igennem og træværket var denne aften også til SUB’s fordel.

Dog arbejdede pigerne igen sindssygt godt for sagen hele kampen igen, og flere måtte nærmest kravle fra banen, da dommer Thomas Præstegaard fløjtede kampen af. Samme dommer pådrog sig i 1.halvleg en skade i knæet, men kæmpede sig igennem kampen og dømte en glimrende kamp.

Kampens første scoring kom efter 30 min., da Ida Velling efter en god tur og flot afslutning fra højre side af feltet sendte bolden i nettet på Mette Holst og Kirsten Rømers flotte forarbejde.

Ida Velling, som i dette forår virkelig har været kampafgørende og udvist en fightervilje af Guds nåde, udbyggede føringen til 2-0, da hun kort før pausen kørte solo fra midten og lagde bolden bag keeperen. Et rigtigt energimål, som træneren også nikkede anerkendende tilJ

I 2.halvleg fik vi bedre lukket ned, men kom til at stå alt for lavt og var ikke dygtige nok til at holde fast i bolden. Men dagens modstander var også dygtige med og uden bolden, hvor de tog mange løb og bragte SUB-holdet i ubalance. Det kastede fortjent en reducering af sig med godt 10 min. tilbage af kampen. Aabybro pressede hårdt på, men det rutinerede makkerpar i midterforsvaret, Ena Klausen og Gitte Thorsager, var dygtige til at redde kastanjerne ud af ilden i sidste øjeblik. Aabybros pres kastede et par farlige omstillinger af sig, hvor Ida Vellings en-mands-hær fik skabt et par store chancer, som var tæt på at lukke kampen. I sidste minut reddede Sanne P. et frispark op på overliggeren, hvorefter hun i overlegent stil greb bolden i sin favn uden tegn på panik. I samme minut blev kampen fløjtet af til stor jubel i SUB-lejren. Med 4 sejre i træk og med 12 points på kontoen bliver afstanden til nedrykningspladsen større. Og målet med forårssæsonen er at undgå nedrykning. At vi efter 5 kampe ligger nr.1 med en kamp i hånden ift. til de ”nærmeste forfølgere” må og skal ikke blive en sovepude, for i puljen kan alle hold slå hinanden.

Ida Velling blev suverænt kampens spiller, men Sanne Pedersen ragede også nogle stemmer til sig ovenpå sin indsats i buret.