Kampprogram til serie 3 lokalbraget Borup IF - Skals FF

Borup skal lørdag møde Skals FF, til et vaskeægte lokalbrag. Sidste gang de to 1. hold var i pulje sammen, var helt tilbage i 2010, hvor de to hold mødtes i serie 3. Så der er ikke så mange kampe at se tilbage på, på nær sommerturneringen på Borup stadion til Byfesten. Da skals de sidste mange år har været at finde i Jyllandsserien, serie 1 og serie 2.

Skals må siges at være kommet godt fra land i serie 3, selvom starten af turneringen måske ikke gik helt som planlagt med et nederlag og en uafgjort i de første seks kampe. De kommer med et flot resultat i bagagen, efter en 5-2 sejr over topholdet fra Nørager.

Siden sidste hjemmekamp, hvor Borup fik en sejr på hele 7-0 over Farsø, var holdet en tur forbi Løgstør i lørdags og fik et point med derfra efter 2-2, hvor man var bagud 1-0 ved pausen, og senere 2-0 i anden halvleg.

I første halvleg spillede Borup slet ikke op til det de kunne, og kunne ikke modstå det hårde pres, Løgstør lagde ud med. Et Løgstør hold som var meget skarpe i deres kontrastød og spillede hårdt fysisk. Det fik Borup bedre styr på i anden halvleg, og fik sat en prop i. Derefter begyndte spillet også at blive bedre, og Borup kunne kombinere igennem Løgstørs forsvar, og dermed få en uafgjort med hjem.

Truppen til i dag, må siges at være det stærkeste Borup kan stille til dagens kamp, med de spillere der er til rådighed. Dog er Johan Nielsen og Jakob Lyngsøe stadig skadet.

Forventninger til kampen i dag, må være at spillerne er top tændte, da det her er en kamp man har snakket om, lige siden puljerne blev offentliggjort. Og da alle mand har meldt sig klar, må der være lagt i kakkelovnen til at det bliver et spændene lokalderby, for mon ikke Skals også kommer med alt hvad de har, både for pointene og håneretten. Så Borup skal have den rette indstilling, vilje og gejst til denne kamp for at få point med fra dette opgør!

På sidelinjen, Vi håber på rigtig god opbakning i dette hjemmebane-lokalbrag. Frivillige griller pølser, så der er mulighed for at købe sig en pølse, og der er mulighed for at få sig en tår over tørsten i kantinen og så er der selvfølgelig gratis kaffe. Denne måned er kaffen sponseret af Himmerlands Grovvarer.

Borup IF ønsker hermed go’ kamp.

Se hele kampprogrammet på dette link. 

Se holdopstilling på dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: