Referat jyllandsserie kvinder Holtet IF - SUB 09

Holtet - SUB09  1-0 (1-0)

43.min. 1-0. Ena Klausen (selvmål)

Efter en chancefattig kamp måtte vi for anden gang i foråret forlade banen med et 1-0 nederlag på et selvmål. Det skal dog hurtigt siges, at det var meget uheldigt, da en flot redning af Sanne Pedersen ryger på Enas knæ og i mål. Det var Holtets bedste forsøg i 1.halvleg, som også bar præg af, at værterne med en sejr ville rykke op, mens vi ikke havde noget på spil. Der var mest tænding og koncentration på hjemmeholdet i de første 45 min.

Hjemmeholdet havde bolden mest, men kunne ikke skabe noget farligt, selvom de forsøgte med en masse indlæg og ufarlige skud fra distancen. Generelt blev spillet langs jorden påvirket af og slået i stykker ved, at der lå store vanddammer på banen pga. kraftige skybrud kort inden kampstart. Og det bekom hjemmeholdet bedst, at der skulle spilles ”kick and rush”.

I 2.halvleg kom vi bedre med og fik skubbet spillet længere frem på banen. Mette Holst og Kathrine Møller havde begge en fin mulighed for udligning, og det var det tætteste vi kom på point. I den anden ende havde Sanne en flot redning og nogle sikre indgreb. Med en halv time tilbage af kampen fik Line Møller comeback i SUB-trøjen efter 2 år i Norge. Line imponerede så meget i forsvaret, at hun sammen med styrmand Ena fik hevet 4 stemmer hjem, hvorfor de måtte deles om titlen som kampens spillerJ

Generelt har vores defensive organisation været et lyspunkt her i foråret pga. den måde, som pigerne har udviklet evnen til at stå rigtigt og arbejde for hinanden på, når modstanderen har bolden, men også fordi modstanderne har haft svært ved at skabe chancer imod os.

Holtets sejr og oprykning var fuldt fortjent og et stort tillykke med avancementet til kvindeserien skal lyde herfra.