Husk Lokaldysten i Nr.Rind/Låstrup torsdag den 6. juni

Se den husstandsomdelte flyer ved at trykke på billederne herunder.

Nr.Rind og Låstrup deltager i 2019 i Viborg Kommunes Lokaldyst, og vi håber på rigtig god opbakning til arrangementet, så vi kan vise den gode opbakning vi har i vores lokalområde. Overskud fra salg af mad og drikke går ubeskåret til SUB 88s fodboldtur til Italien i 2020. 

Alle kan deltage i arrangementet, så støt op og kom til Nr.Rind torsdag kl. 1715 med start på Lokaldysten kl. 1730. Arrangørerne opfordrer alle høj som lav, ung som gammel, idrætsudøver som inaktiv. Der er plads til alle, om man så blot ønsker at vandre en tur på den 1 kilometer lange tur i Nr.Rind, eller om man vil løbe den lange løberute flere gange. Tag familie, venner og kollegaer med til hyggelige timer i Nr.Rind. Der er gratis frugt og vand under hele arrangementet, og der kan købes mad og drikkevarer ved forsamlingshuset. 

Her er de 3 ruter til gang, løb eller cykling. Gående og løbende kan friti vælge mellem 1 eller 4 kilometer ruterne. Cyklister kan kun køre på cykelruten, og her må løberne ikke deltage. Klik på billedet for at downloade en PDF version af kortet.